Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Consorci Sanitari Integral ofereix lloc de treball per a Infermer/a per al Centre d’Atenció Integral Dos de Maig

El Consorci Sanitari Integral és una entitat pública de serveis sanitaris (primària i especialitzada), socials i sociosanitaris, amb 13 centres de treball ubicats a l'àrea de Barcelona, de l'Hospitalet de Llobregat i del Baix Llobregat. Actualment som, aproximadament, 3.000 professionals que treballem de forma conjunta per garantir la continuïtat assistencial.

Es requereix

Professionals amb el Grau Universitari en Infermeria. Preferentment, experiència en Hospitalització i/o HADO.


(*)Nota: Els títols que presentin les persones aspirants que no hagin estat expedits per les autoritats educatives espanyoles han d'estar homologats als de caràcter oficial a Espanya o reconeguts per les autoritats espanyoles segons la normativa vigent en aquesta matèria.

S'ofereix

Contracte de llarga durada, amb jornada completa i horari a convenir. Salari segons conveni SISCAT. Incorporació a convenir al Centre d'Atenció Integral Dos de Maig.

Les persones interessades hauran de lliurar un Currículum Vitae a la següent adreça de correu electrònic: seleccio@csi.cat, indicant a l'assumpte la referència BET/5621 i per quin mitjà heu conegut aquesta oferta de treball.

Descarregar document (PDF 332,16 Kb)