Palmira Borràs Campabadal

(34) 93 2531825

Directora de Projectes

Llicenciada en Medicina i Cirurgia, Màster en Direcció i Administració d’Empreses (ESADE), Diplomada en Gestió Hospitalària (ESADE) i Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública.

Amb 19 anys d’experiència en el sector salut, de la seva trajectòria destaca haver estat Adjunta a la -Direcció Assistencial  de Sant Pau, Directora Mèdica d’Atenció Primària ,i Especialitzada de l’Institut d’Asistència Sanitària de Girona, a més de responsable de l’Oficina tècnica del  programa de cribratge de càncer  de mama de la Regió Sanitària de Girona. 

Ha estat Directora Assistencial de CHC, amb responsabilitat en la cartera de serveis dels àmbits sociosanitari i social, gestionats pel  CSC.

Actualment és Directora de Projectes de l’àmbit de consultoria Ha participat en tots el Projectes d’apertura de nous hospitals realitzats pel CSC amb 8 projectes executats. Participa en altres projectes on compatibilitza la seva experiència en gestió i en consultoria, per afrontar projectes d’organitzacions immerses en processos de canvi.