Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC us desitja un bon nadal i un feliç any 2018

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) us desitjem que passeu unes molt bones festes de nadal i que tingueu una bona entrada d'any. El butlletí Actualitat CSC s'atura una setmana per festes nadalenques però tornarem el dimecres 3 de gener. Igualment podeu seguir l'actualitat del sector i de l'entitat al nostre perfil de Twitter.

Nadala CSC

Principals novetats de la nova llei de contractació del sector públic

El Servei Agregat de Contractacions Administratives del Consorci (SACAC) ha elaborat una presentació amb les principals novetats de la Llei 9/2017 de 8 de novembre de contractes del sector públic que ja podeu consultar, descarregar i compartir mitjançant Slide Share.

Veure presentació


Activitat Consorci

El CSC participa en la II Jornada d'Integració en xarxa a Xile

La Dra. María Luisa Vázquez, directora del Servei d'Estudis del CSC, va participar com a ponent internacional en les jornades organitzades pel Servicio de Salud Metropolitano Norte (SSMN) i la seva xarxa amb la col·laboració de la Escuela de Salud Pública de la Universidad de Chile

Llegir més

L'avaluació dels resultats en salut tanca el cicle de debats "Gestió pública dels medicaments innovadors"

La darrera de les sessions d'aquest cicle de debats s'ha celebrat el 19 de desembre amb l'objectiu d'analitzar els resultats en salut que s'estan obtenint

Llegir més

Obert el termini per presentar comunicacions i pòsters per la VII Jornada d'Innovació en AP

Fins al pròxim 2 de febrer es podran presentar comunicacions i pòsters relacionats amb experiències o projectes en atenció domiciliària per optar als premis que s'entregaran en la jornada que tindrà lloc el 15 de març, al Col·legi Major de Sant Jordi de Barcelona, i que es podrà seguir a Twitter amb l'etiqueta #innovacioAP

Llegir més

El CSC s'associa a la Coordinadora Catalana de Fundacions

Amb aquesta nova aliança, el CSC augmenta la seva presència en els espais de presa de decisions pel que fa a les fundacions sense afany de lucre

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Acord en la negociació col·lectiva de la sanitat concertada

El 19 de desembre s'han assolit un conjunt d'acords dins el marc del II Conveni Col·lectiu dels Hospitals d'Aguts, Centres d'Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut. Els signants d'aquests acords han estat les organitzacions empresarials UCH, CAPSS i ACES i les organitzacions sindicals CCOO, UGT i SATSE. Durant el próxim mes de gener, les organitzacions empresarials organitzaran una sessió plenària conjunta adreçada als responsables de Recursos Humans de les entitats associades per explicar amb detall els acords.

Nou Butlletí Projecte Àgora

En el nou butlletí del Projecte ÀGORA podeu trobar quatre nous articles en l'apartat Recursos Humans al món. En l'apartat En Profunditat s'aborda la transformació digital de les empreses, considerant-la com a repte i oportunitat per als equips. També trobareu l'anàlisi del llibre Entrena tu cerebro. Neurociencia para la vida cotidiana i, per últim, en l'apartat Unitat de Coneixement s'analitza el lideratge per a mànagers.

VEURE BUTLLETÍ

Aprovació del calendari laboral de festes de caràcter local per al 2018

El DOGC de 19 de desembre publica l'ORDRE TSF/260/2017, de 12 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l'any 2018 (Ordre de 12 de desembre, publicada al BOE núm. 307, de 19 de desembre).

veure DOGC


T'interessa

El CatSalut activa 22 plans de contingència territorials per respondre a les necessitats d'atenció durant aquest hivern

El Servei Català de la Salut té previst destinar un reforç de 17,8M€ per millorar l'atenció a les urgències durant el període d'hivern 2017-2018. Aquest import representa 1 milió més del que es va destinar la temporada anterior.

Més informació

L'activitat gripal a Catalunya encara es troba a nivell basal amb tendència creixent

La taxa d'incidència de síndromes gripals registrada per la xarxa sentinella entre el 4 i el 10 de desembre ha estat de 59,8 x 100.000 habitants, xifra que es correspon a una intensitat d'activitat gripal basal.

 

Més informació

Resum dels recursos per al desplegament de la nova CIM

Ja està disponible una infografia amb la informació més rellevant i enllaços als recursos claus per al desplegament de la nova CIM.

Veure infografia

Actes i jornades

  • 15 de març Barcelona. VII Jornada d'Innovació en Atenció Primària >>més
  • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més


Publicacions oficials

DOGC

Ordre TSF/260/2017, de 12 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l'any 2018 (Ordre de 12 de desembre, publicada al BOE núm. 307, de 19 de desembre).

BOE

Resolució d'1 de desembre de 2017, de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, per la que s'estableix a efecte de còmputs de terminis, el calendari de dies inhàbils en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat per a l'any 2018.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació