Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Demà realitzem la tercera sessió del cicle de debats de gestió pública dels medicaments innovadors

En aquesta tercera sessió del cicle comptarem amb una ponència del professor del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra, i investigador principal del Centro de Investigación en Economía y Salud, Jaume Puig Junoy, i seguidament es farà un debat amb José Augusto García Navarro, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC); Ramon Maspons, Chief Innovation Officer (CINO) - ‎Agencia de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS); Anna Clopés, direcció de Suport a l'Assistència Institut Català de la Salut i Direcció Política del Medicament Institut Català d'Oncologia. Tots aquests experts abordaran la compra innovadora de medicaments, l'acte es podrà anar seguint a través del perfil del CSC a Twitter i amb l'etiqueta #farmaCSC.

 

Més informació


Activitat Consorci

Obert el termini per presentar comunicacions i pòsters per la VII Jornada d'Innovació en AP

Fins al pròxim 2 de febrer es podran presentar comunicacions i pòsters relacionats amb experiències o projectes en atenció domiciliària per optar als premis que s'entregaran en la jornada que tindrà lloc el 15 de març, al Col·legi Major de Sant Jordi de Barcelona, i que es podrà seguir a Twitter amb l'etiqueta #innovacioAP

Llegir més

Premi al CSC com a millor comunicació divulgativa pel seu projecte d'Atenció Centrada en la Persona

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha estat premiat al congrés de la Societat Canària de Geriatria i Gerontologia per la seva comunicació titulada: ACP, de la utopia a la pràctica

Llegir més

"Medi ambient i salut", a la sessió de clausura de les Trobades de Salut Pública 2017

Les Trobades de Salut Pública d'enguany han celebrat l'última de les seves sessions, el dijous 30 de novembre, amb la participació com a ponents de Laia Font, Servei de Qualitat i Intervenció Ambiental de l'ASPB, Cristina Castells, directora de la Direcció d'Energia i Qualitat Ambiental de l'Ajuntament de Barcelona, i David Casabona, cap de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

CAPSS participa en la jornada anual de la SCGS

El secretari general de la patronal CAPSS, Rafael Lledó, va moderar la taula sobre experiències d'èxit en organitzacions, en la jornada La Gestió del Compromís... I ara què?  organitzada per la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS) el passat 24 de novembre.

CAPSS forma part del grup de treball de l'ENAPISC

Dintre del marc de desplegament de l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) i amb l'objectiu conèixer la perspectiva de diferents agents del sector, la directora executiva de CAPSS, Pilar Rol, està participant en el grup de treball de l'enquesta de satisfacció dels professionals de la xarxa d'atenció primària.


El SEPE actualitza la guia de contractes

El Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) ha actualitzat a data d'octubre 2017 la Guia de Contractes recollint tota la normativa vigent en matèria de contractes de treball i incentius a la contractació.

Veure guia


T'interessa

Nou estudi sobre la situació del col·lectiu infermer a Catalunya

El Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya i la Fundació Galatea han presentat aquesta setmana els resultats de l'estudi Salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya, on es mostren els riscos als quals està exposat un dels col·lectius professionals sanitaris més nombrós, amb més de 50.000 infermeres i infermers treballant majoritàriament en activitat assistencial de l'àmbit públic, concertat, privat i per compte propi.

Veure estudi

Diversos associats del CSC, premiats als TOP 20

Un any més s'han lliurat els premis TOP 20 als hospitals amb millors resultats a nivell estatal. Entre els premiats hi ha diversos associats al CSC com el Consorci Mar Parc de Salut, al Consorci Sanitari del Maresme, al Consorci Sanitari de l'Anoia, Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació Hospital de Sant Celoni, entre altres. Pots consultar tots els premiats aquí.


Actes i jornades

  • 30 de novembre Barcelona. Introducció a Lean Healthcare >>més
  • 1 de desembre Terrassa. III Jornada Docent: Infecció per VIH al Vallès >>més
  • 12 de desembre Barcelona. Sessió científica: Programes de reinserció laboral i salut >>més
  • 15 de març Barcelona. VII Jornada d'Innovació en Atenció Primària >>més
  • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més

 Publicacions oficials

DOGC

Ordre HFP/1102/2017, de 16 de novembre, sobre operacions comptables de tancament de l'exercici pressupostari de 2017.

BOE

Ordre SSI/1157/2017, de 28 de novembre, per la que es procedeix a l'actualització en 2017 del sistema de preus de referència de medicaments en el Sistema Nacional de Salut

Reial Decret-llei 18/2017, de 24 de novembre, pel que es modifiquen el Codi de Comerç, el text refós de la Llei de Societat de Capital aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, i la Llei 22/2015, de 20 de juliol, d'Auditoria de Comptes, en matèria de informació no financera i diversitat.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació