Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Encara es pot realitzar la inscripció al Cicle de debats "Gestió pública dels medicaments innovadors: Gestió de l'accés"

El pròxim dimarts, 14 de novembre, tindrà lloc la segona de les sessions del Cicle de debats CSC "Gestió pública dels medicaments innovadors" que se centrarà en la "Gestió de l'accés: com s'incorporarà la innovació". Consulta el programa i inscriu-te.

més informació

Demà tindrà lloc la "II Jornada d'atenció social CSC"

Sota el nom "Jo decideixo: seguim avançant en Atenció Centrada en la Persona", el CSC celebrarà demà aquesta jornada al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona.

més informació


Activitat Consorci

El CSC participa al Seminari sobre xarxes integrades de serveis de salut a Bogotà

M. Luisa Vázquez, directora del Servei d'Estudis del CSC, ha estat una de les ponents al seminari "La mejora de coordinación y la continuidad asistencial entre niveles de atención en redes de servicios de salud en el contexto latinoamericano", celebrat a Colòmbia

Llegir més

La darrera trobada de salut pública del CSC d'enguany tractarà sobre medi ambient i salut

La sessió de clausura de les Trobades de Salut Pública del CSC 2017 se celebrarà el pròxim dijous 23 de novembre i comptarà com a ponents amb Laia Font, Servei de Qualitat i Intervenció Ambiental de l'ASPB, Cristina Castells, directora de la Direcció d'Energia i Qualitat Ambiental de l'Ajuntament de Barcelona, i David Casabona, cap de l'Oficina Tècnica d'Avaluació i Gestió Ambiental de la Diputació de Barcelona. La sessió és gratuïta, però requereix inscripció 

Llegir més

El SACAC celebrarà una jornada sobre la nova llei de contractes del sector públic

El passat 19 d'octubre, el Congrés dels Diputats va aprovar la nova Llei de Contractes del Sector Públic que comporta una sèrie de novetats importants i canvis que s'explicaran detalladament en una jornada organitzada pel SACAC pel pròxim 21 de novembre al CaixaFòrum de Barcelona, la inscripció és gratuïta però necessària per accedir

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Circular informativa de CAPSS

La circular 33.17 recull el BOE núm. 267, de 3 de novembre, que publica el Reial Decret 953/2017, de 31 d'octubre, pel qual es dicten normes complementàries per a la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya 2017, que s'han de celebrar el pròxim dia 21 de desembre.

més informació

Nova regulació de les convalidacions entre mòduls de formació professional

El BOE de 2 de novembre publica l'Ordre ECD/1055/2017, de 26 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre ECD/2159/2014, de 7 de novembre, per la qual s'estableixen les convalidacions entre mòduls professionals de formació professional del Sistema Educatiu Espanyol i mesures per a la seva aplicació i es modifica l'Ordre de 20 de desembre de 2001, per la qual es determinen  convalidacions d'estudis de formació professional específica derivada de la Llei Orgànica 1/1990, de 3 d'octubre, d'Ordenació General del Sistema Educatiu.

veure BOE

Acord de la Comissió negociadora del VI Conveni col·lectiu únic d’àmbit de Catalunya

El DOGC nº 7487 de 03 de novembre recull la resolució TSF/2510/2017, de 18 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l'Acord de la Comissió Negociadora del VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya sobre l'increment salarial i taula de retribucions per a l'any 2017 (codi de conveni número 79000692011994).

més informació


T'interessa

Estrena del documental "Veus contra l'estigma"

Les persones diagnosticades amb algun trastorn mental volen participar en el seu tractament i construir una nova mirada lliure de prejudicis. El programa "Sense Ficció" estrena aquest documental, dirigit per Marta Espar i Marc Parramon, que recull diversos testimonis diagnosticats amb algun trastorn mental que reclamen més atenció psicoterapèutica i personalitzada, respecte i diàleg.

veure documental

25è aniversari del Laboratori de Referència de Catalunya

El Laboratori de Referència de Catalunya (LRC) celebra aquest dissabte, 11 de novembre, l'acte central del seu 25è aniversari. El LRC, que té com a missió oferir un servei d'anàlisis clíniques per donar suport als professionals del sector salut, va ser constituït a través d'un acord entre el Consorci de Salut i Social de Catalunya i el Parc de Salut Mar.  


Actes i jornades

 • 8 al 10 de novembre Múrcia. XXII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Farmacéuticos de Atención Primaria >>més
 • 9 de novembre Sabadell. L'abans i el després de l'energia quirúrgica >>més
 • 9 de novembre Barcelona. II Jornada d'atenció social CSC: "Jo decideixo: seguim avançant en ACP" >>més
 • 10 de novembre Terrassa. XXVII Jornada de Serveis de Farmàcia d'Hospitals Comarcals >>més
 • 13 de novembre Barcelona. 16a edición Premios "Las Mejores Ideas de 2017" >>més
 • 15 de novembre Madrid. I Jornada sobre Vacunación de la SEE >>més
 • 20 i 21 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis >>més
 • 21 de novembre Madrid. VI Jornada Centro Nacional de Epidemiología - SEE >>més
 • 22 de novembre Barcelona. Taller Com aprofitar el potencial del patronat per al fundraising >>més
 • 23 i 24 de novembre Barcelona. VIII Congreso Internacional de Bioética: "Filosofía y Salud Mental" >>més
 • 24 de novembre Vic. Revisió de la Polifarmàcia: Aplicació del Model d'Atenció centrada en la Persona >>més
 • 28 de novembre Barcelona. Nous reptes/solucions compartides: aplicant el PINSAP en l'àmbit territorial >>més
 • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE PRA/1062/2017, de 3 de novembre, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 3 de novembre del 2017, que estableix obligacions de servei públic al prestador del servei postal universal en les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre del 2017 i adopta altres mesures en relació amb el procés electoral

BOE

Reial Decret 953/2017, de 31 d'octubre, per la que es dicten normes complementàries per a la realització de les eleccions al Parlament de Catalunya 2017.

Reial Decret 954/2017, de 31 d'octubre, per la que es disposa, en virtut de les mesures autoritzades amb data 27 d'octubre de 2017 pel Ple del Senat respecte de la Generalitat de Catalunya en aplicació de l'article 155 de la Constitució, l'adopció de diferents mesures respecte de l'organització de la Generalitat de Catalunya i el cessament de diferents alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya.

Resolució de 6 de novembre de 2017, de la Direcció General del Tresor, per la qual s'actualitza l'annex 1 inclòs en la Resolució de 4 de juliol de 2017, de la Secretari General del Tresor i Política Financera, per la que es defineix el principi de prudència financera aplicable a les operacions d'endeutament i derivats de les comunitats autònomes i entitats locals.