Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Darreres places per la Jornada d'Atenció Social del CSC

Encara et pots inscriure a la Jornada "Jo decideixo: seguim avançant en Atenció Centrada en la Persona", que tindrà lloc el pròxim 9 de novembre, al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona.

més informació

Obertes les inscripcions pel Cicle de debats "Gestió pública dels medicaments innovadors: Gestió de l'accés"

La propera sessió, que tindrà lloc el 14 de novembre, se celebrarà sota el títol "Gestió de l'accés: com s'incorporarà la innovació". L'objectiu del cicle és presentar les novetats en la gestió de l'accés als medicaments innovadors i plantejar un debat amb experts que proposi solucions als reptes que es plantegen respecte a l'avaluació, el finançament, la compra i els resultats en salut com a eines facilitadores de la gestió de l'accés.

més informació


Activitat Consorci

"Anticipar la innovació" obre el cicle de debats sobre gestió pública dels medicaments innovadors

Uns 70 professionals han assistit a la primera de les quatre jornades del cicle, celebrada el 26 d'octubre, que s'ha centrat en anticipar el que ens espera i identificar els nous escenaris de resposta del Sistema Nacional de Salut al repte de la incorporació de la innovació. Les inscripcions per la segona ja estan obertes

Llegir més

El SACAC celebrarà una jornada sobre la nova llei de contractes del sector públic

El passat 19 d'octubre, el Congrés dels Diputats va aprovar la nova Llei de Contractes del Sector Públic que comporta una sèrie de novetats importants i canvis que s'explicaran detalladament en una jornada organitzada pel SACAC pel pròxim 21 de novembre al CaixaFòrum de Barcelona, la inscripció és gratuïta però necessària per accedir

Llegir més

Les sessions tècniques del CSC 2107-2018 s’iniciaran amb una conferència sobre comunicació de crisi i portaveus

Un dels majors experts en aquest camp realitzarà la sessió el pròxim 16 de novembre, és gratuïta però cal realitzar la inscripció per aforament de la sala

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nova oferta formativa d’UCf

Unió Consorci formació presenta el curs "Projectes d'Innovació i Tecnologia al Sistema de Salut". Es tracta d'una formació per a la creació d'un projecte d'innovació, que està dirigida a equips de professionals que volen desenvolupar un projecte d'innovació i els facilita els coneixements i competències que necessiten, alhora que desenvolupen el projecte. 

més informació

Nova guia de bonificacions a la contractació laboral

El Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) ha actualitzat la guia de bonificacions i reduccions a la contractació laboral.

més informació

Es publica el nou conveni d’oficines i despatxos per als anys 2017-2018

El DOGC de 25 d'octubre publica la RESOLUCIÓ TSF/2442/2017, de 18 de setembre, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del Conveni col·lectiu de treball del sector d'oficines i despatxos de Catalunya per als anys 2017 i 2018 (codi de conveni núm. 7900037501994).

més informació


T'interessa

Nota informativa dels Serveis Jurídics del CSC

Nota informativa relativa a l'Acord del Senat de 27 d'octubre de 2017, pel que s'aproven les mesures requerides pel Govern de l'Estat, a l'empara de l'article 155 de la Constitució i altres mesures que se'n deriven.

VEURE NOTA INFORMATIVA

El Dr. Antoni Sisó, nou president de la CAMFiC

El nou president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Antoni Sisó, és el Director d'investigació del Consorci d'Atenció Primària de Salut de Barcelona Esquerre (CAPSBE), associat al CSC.

més informació

Actes i jornades

 • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities >>més
 • 8 al 10 de novembre Múrcia. XXII Congreso Nacional de la Sociedad Española de Farmacéuticos de Atención Primaria >>més
 • 9 de novembre Sabadell. L'abans i el després de l'energia quirúrgica >>més
 • 9 de novembre Barcelona. II Jornada d'atenció social CSC: "Jo decideixo: seguim avançant en ACP" >>més
 • 10 de novembre Terrassa. XXVII Jornada de Serveis de Farmàcia d'Hospitals Comarcals >>més
 • 13 de novembre Barcelona. 16a edición Premios "Las Mejores Ideas de 2017" >>més
 • 15 de novembre Madrid. I Jornada sobre Vacunación de la SEE >>més
 • 20 i 21 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis >>més
 • 21 de novembre Madrid. VI Jornada Centro Nacional de Epidemiología - SEE >>més
 • 22 de novembre Barcelona. Taller Com aprofitar el potencial del patronat per al fundraising >>més
 • 23 i 24 de novembre Barcelona. VIII Congreso Internacional de Bioética: "Filosofía y Salud Mental" >>més
 • 28 de novembre Barcelona. Nous reptes/solucions compartides: aplicant el PINSAP en l'àmbit territorial >>més
 • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més


Publicacions oficials

DOGC

Decret 168/2017, de 27 d'octubre, de cessament del senyor Albert Serra Martín com a secretari general del Departament de Salut.

Resolució SLT/2537/2017, de 27 d'octubre, per la qual s'assignen temporalment al director del Servei Català de la Salut les funcions atribuïdes a la persona titular de la Secretaria General del Departament de Salut.

ACORD GOV/149/2017, de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el Pla director de salut mental i addiccions 2017-2019.

 

BOE

Reial Decret 942/2017, de 27 d'octubre, per la que es disposa, en virtut de les mesures autoritzades amb data 27 d'octubre de 2017 pel Ple del Senat respecte de la Generalitat de Catalunya en aplicació de l'article 155 de la Constitució, el cessament del M. Hble. Sr. President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Carles Puigdemont i Casamajó.

Reial Decret 943/2017, de 27 d'octubre, per la qual es disposa, en virtut de les mesures autoritzades amb data 27 d'octubre pel Ple del Senat respecte de la Generalitat de Catalunya en aplicació a l'article 155 de la Constitució, el cessament del vicepresident de la Generalitat de Catalunya i dels consellers integrants del Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya

Reial Decret 944/2017, de 27 d'octubre, per la que es designa a òrgans i autoritats encarregats de donar compliment a les mesures dirigides al Govern i a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, autoritzades per acord del Ple del Senat, de 27 d'octubre de 2017, per la que s'aproven les mesures requerides pel Govern, a l'empar de l'article 155 de la Constitució.

Reial Decret 945/2017, de 27 d'octubre, per la que es disposa, en virtut de les mesures autoritzades amb data 27 d'octubre de 2017 pel Ple del Senat respecte de la Generalitat de Catalunya en aplicació de l'article 155 de la Constitució, l'adopció de diferents mesures respecte de l'organització de la Generalitat de Catalunya, i el cessament de diferents alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya.

Reial Decret 946/2017, de 27 d'octubre, de convocatòria d'eleccions al Parlament de Catalunya i de la seva dissolució.

Ordre PRA/1034/2017, de 27 d'octubre, per la que es publica l'Acord del Consell de Ministres de 21 d'octubre de 2017, per la qual, en aplicació del disposat en l'article 155 de la Constitució, es té com no atès el requeriment plantejat al M. Hble. Sr. President de la Generalitat de Catalunya, per a que la Generalitat de Catalunya procedeixi al compliment de les seves obligacions constitucionals i a la cessació de les seves actuacions greument contràries a l'interès general, i es proposa al Senat per a la seva aprovació les mesures necessàries per garantir el compliment de les obligacions constitucionals i per a la protecció de l'esmentat interès general.

Resolució de 27 d'octubre de 2017, de la Presidència del Senat, per la qual es publica l'Acord del Ple del Senat, per la que s'aproven les mesures requerides pel Govern, a l'empar de l'article 155 de la Constitució.