Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Comunicat en relació als fets succeïts el diumenge 1 d'octubre a Catalunya

Davant dels greus fets que van succeir el passat 1 d'octubre i la vulneració de drets fonamentals, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), l'Associació Catalana d'Entitats de Salut (ACES), l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), la Unió Catalana d'Hospitals (UCH), Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya i la Unió de Petites i Mitjanes Residències (Upimir), volen manifestar el seu rebuig i condemna de l'ús de la violència.

Més informació

Últimes places pel cicle de sessions sobre gestió pública dels medicaments innovadors

Encara resten places pel cicle de debats CSC sobre Gestió Pública dels Medicaments Innovadors, un cicle de quatre sessions gratuït per professionals d'entitats associades al CSC. El cicle permetrà conèixer de primera mà l'anàlisi i visió dels principals decisors i líders d'opinió a Catalunya en aquest tema i relacionar-se amb experts i altres professionals implicats en la gestió de l'accés de medicaments. 

Més informació


Activitat Consorci

Diego J. Palao, nou coordinador de la Comissió de Psiquiatria i Salut Mental

Palao és metge especialista en psiquiatria (Hospital Clínic Barcelona, 1993), Doctor en Medicina (UB, 1996), Diplomat en Gestió Clínica de Serveis de Salut Mental (EADA, 2004), Postgrau en Lideratge de les Organitzacions de salut (UB, 2009) i Diplomat en Lideratge i Direcció estratègica de societats científiques (ESADE Business School, 2013). Actualment és Professor Titular en el Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la Facultat de Medicina de la UAB, i membre de la Comissió de Doctorat de Psiquiatria.

Llegir més

La Comissió de Psiquiatria i Salut Mental del CSC incorpora nous membres i analitza les prioritats del Pla Director de Salut mental i addiccions 2017-2020

La Dra. Cristina Molina, Directora del Pla de Salut Mental i Addiccions 2017-2020, va presentar les prioritats del mateix a la comissió, on s'han incorporat el Dr. Antoni Ramos, el Dr. Joan de Pablo, i el Dr. José Manuel Menchón, tots ells responsables dels serveis de Psiquiatria i Addiccions de l'Hospital de Vall d'Hebron, Can Ruti i Bellvitge.

Llegir més

El CSC participa en el congrés del European Center for Peace and Development de l'ONU

El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, va realitzar una conferència sobre el model de compra de medicaments del CSC en aquesta trobada internacional celebrada a Croàcia la setmana passada.

Llegir més

La primera sessió oberta de Comunicació del curs deixa diversos exemples i estratègies en comunicació interna

Uns 70 professionals van escoltar les iniciatives en comunicació interna de l'Institut Català de la Salut (ICS) i el Consorci Sanitari Integral (CSI), a més de dos casos d'empreses privades amb un objectiu comunicatiu concret.

Llegir més

La sessió tècnica ECOFIN permet realitzar una actualització de l'IVA i analitzar la "salut" dels comptes anuals de les entitats assistencials

Més de 70 professionals economicofinancers dels centres associats al CSC van acudir el passat 28 de setembre a la sessió organitzada en col·laboració amb Faura-Casas.

Llegir més

Coneixem les respostes polítiques a les desigualtats en salut a la Trobada de Salut Pública del CSC

Joan Puigdollers, gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Sud del Servei Català de la Salut; Davide Malmusi, director de Serveis de Salut de l'Ajuntament de Barcelona; i Maribel Pasarín, directora de l'Observatori de Salut Pública de l'ASPB, han estat els ponents de la darrera Trobada de Salut Pública del CSC, celebrada el 28 de setembre.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Presentat el Baròmetre de Factor Humà

Ja s'ha presentat el baròmetre Factor Humà, un instrument d'autodiagnòstic per a la millora organitzativa centrat en les persones. Neix com una eina d'anàlisi adreçada a empreses i institucions que vulguin millorar la seva competitivitat a través d'una millor gestió de les persones.

més informació

Publicades les normes d’aplicació a les mútues dels coeficients per a gestionar la IT

Resolució de 15 de setembre de 2017, de la Direcció General d'Ordenació de la Seguretat Social, per la qual s'estableixen els termes per a l'aplicació a les mútues col·laboradores amb la Seguretat Social dels coeficients per a la gestió de la prestació econòmica d'incapacitat temporal derivada de contingències comunes dels treballadors per compte aliena de les empreses associades.

veure BOE


T'interessa

Obre la convocatòria d'ajuts per a la contractació de personal investigador novell

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha obert la convocatòria d'Ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell (FI 2018). Els ajuts s'adrecen a titulats universitaris que vulguin cursar el doctorat. La durada del contracte serà d'un any, que es podrà prorrogar anualment fins a un màxim de 3 anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries de renovació.

Més informació

Publicació de la guia sobre sexualitat als entorns residencials de gent gran de la Fundación Pilares

Al blog d'Atenció Centrada en la Persona del CSC ens hem fet ressò de la guia que acaba de publicar la Fundación Pilares: Sexualidad en entornos residenciales de personas mayores

Visita el blog

Actes i jornades

 • 3 al 10 d'octubre Girona. Setmana commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental: "Salut Mental, a la comunitat i a la feina" >>més
 • 4 d'octubre Barcelona. II Jornada de Salut Mental i exclusió social a Barcelona >>més
 • 5 i 6 d'octubre Barcelona. Societats Integradores i Discapacitat: Les ciutats obertes i intel·ligents des de les ciències socials >>més
 • 6 d'octubre Barcelona. VI Jornada Neurològica del Vallès Oriental >>més
 • 10 d'octubre Sabadell. VI Jornada la salut mental la fem entre tots: "Treballem amb Salut Mental" >>més
 • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH) >>més
 • 19 al 21 d'octubre Mèrida. XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social >>més
 • 20 i 21 d'octubre Manresa. XX Congrés de Metges i Biòlegs en Llengua Catalana >>més
 • 27 d'octubre Barcelona. Compartint experiències per al desenvolupament de les persones >>més
 • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities >>més
 • 9 de novembre. Sabadell. L'abans i el després de l'energia quirúrgica >>més
 • 9 de novembre. Barcelona. II Jornada d'atenció social CSC: "Jo decideixo: seguim avançant en ACP" >>més
 • 20 i 21 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis >>més
 • 28 de novembre Barcelona. Nous reptes/solucions compartides: aplicant el PINSAP en l'àmbit territorial >>més
 • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més


Publicacions oficials

DOGC

Resolució TSF/2274/2017, de 22 de setembre, de cessament del senyor Lluís Grande Ratia com a subdirector general d'Anàlisi i Programació de la Direcció General de Protecció Social del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

ACORD GOV/132/2017, de 26 de setembre, pel qual s'aprova el Pla director de malalties reumàtiques i de l'aparell locomotor 2017-2019.

ACORD GOV/133/2017, de 26 de setembre, pel qual s'aprova el Pla director de malalties de l'aparell respiratori 2017-2019.

ACORD GOV/134/2017, de 26 de setembre, pel qual s'aprova el Pla director d'oncologia 2017-2019.

ACORD GOV/135/2017, de 26 de setembre, pel qual s'aprova el Pla director de malalties de l'aparell circulatori 2017-2019.

ACORD GOV/136/2017, de 26 de setembre, pel qual s'aprova el Pla director sociosanitari 2017-2019.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació