Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Més d'un centenar d'entitats signen el Pacte per a la Reforma Horària

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) també ha signat aquest acord que és un primer pas perquè el 2025 ja es produeixi un canvi horari a Catalunya

Més informació


Activitat Consorci

El CSC mostra la seva visió del sistema i de l'abordatge dels pacients crònics al Banc Interamericà de Desenvolupament

El director general del CSC, José Augusto García Navarro, ha exposat a Washington fórmules innovadores de gestió de la cronicitat en el sistema sanitari

Llegir més

Recupera en vídeo la junta general del CSC i l'assemblea general de CAPSS

L'acte celebrat el passat 2 de maig va comptar amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont

Llegir més

Jaume Castellano, nou coordinador de la Comissió de Serveis Generals

El Director de Serveis del Consorci Hospitalari de Vic i SAS, Jaume Castellano, assumeix la coordinació de la Comissió de Serveis Generals del Consorci de Salut i Social de Catalunya

Llegir més

Obert el període de propostes per a les sessions tècniques del CSC 2017-2018

Fins al proper 8 de setembre es poden proposar els temes a tractar en les sessions del proper cicle, només s'ha d'enviar un correu electrònic a inscripcions@consorci.org amb el tema, els ponents proposats i el seu contacte

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Ampliats els casos per rebre una prestació econòmica en cas d'incapacitat temporal

El Govern ha acordat ampliar els supòsits excepcionals en què els treballadors públics percebran des del primer dia el total de la retribució en cas d'incapacitat temporal. Els nous supòsits inclouen incapacitat temporal durant la lactància, malalties greus que no requereixin hospitalització, o les incapacitats generades com a conseqüència d'exploracions diagnòstiques invasives.

més informació

Circular Informativa de CAPSS

La circular 28.17 de CAPSS fa referència a l'Acord de Govern de 18 de juliol de 2017 que amplia els casos en què els treballadors públics podran rebre una prestació econòmica d'incapacitat temporal.

veure circular

El Ministeri de l'Interior dicta instrucció sobre mesures policials davant agressions a professionals de la salut

La Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior ha dictat la Instrucció 3/2017 sobre mesures policials a adoptar enfront de les agressions a professionals de la salut.

més informació


T'interessa

Presentat el pilar europeu de drets socials

El document és una proposta, presentada per la Comissió Europea, com una recomanació que referma els drets que ja estan presents en el cabal de la Unió Europea i l'internacional, però que ara queden complementats per adaptar-se a la realitat del context actual.

Més informació

Disponible el material del congrés de salut mental

Ja està accessible una part del material sorgit del congrés de salut mental que es va celebrar el passat mes de juny a Barcelona sota el lema Migracions, exili i refugi: drets humans i salut mental.

Més informació

La Confederació presenta els resultats de la 3a edició de l'Anuari de l'Ocupació del Tercer Sector Social de Catalunya

El document és un instrument al servei del sector que busca, entre altres objectius, contribuir a la millora continua del mateix sector. La Confederació ha facilitat un resum executiu amb les dades més importants i l'anuari complet.

Veure anuari

Actes i jornades

  • 7 al 9 de setembre Barcelona. Congrés Internacional de Bioètica. >>més
  • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
  • 14 de setembre Barcelona. X Patient Barcelona Congress >>més
  • 28 de setembre Vic. Jornades R+D+I TIC Salut i Social >>més
  • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
  • 19 al 21 d'octubre Mèrida. XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social. >>més
  • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més
  • 21 i 22 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis. >>més
  • 17 al 19 de maig de 2018 Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018. >>més


Publicacions oficials

DOGC

Llei 12/2017, del 6 de juliol, de l'arquitectura.

Decret 108/2017, de 17 de juliol, pel qual es modifica el Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Ordre SLT/148/2017, de 10 de juliol, de modificació de l'Ordre SLT/274/2016, d'11 d'octubre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions d'accions incloses en el Pla estratègic de recerca i innovació en salut 2016-2020.

Ordre SLT/149/2017, d'11 de juliol, per la qual s'estableixen les tarifes màximes per a l'any 2017 dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

Ordre SLT/150/2017, de 7 de juliol, per la qual es determinen per a l'any 2017 els preus unitaris per a la contraprestació de l'atenció hospitalària i especialitzada.

Resolució SLT/1650/2017, de 6 de juliol, de nomenament dels membres del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut.

ACORD GOV/91/2017, d'11 de juliol, d'atribució de competències als departaments de la Generalitat en matèria de funció pública.

ACORD GOV/93/2017, d'11 de juliol, pel qual s'aprova el Pla interdepartamental de salut pública 2017-2020.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació