Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Nou blog d'Atenció Centrada en la Persona

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) hem creat un nou a espai a internet sobre l'Atenció Centrada en la Persona, un blog que pretén ser un punt de trobada obert a tothom i alhora una eina útil on trobar informació fiable sobre una atenció social i sanitària més digna. Amb l'objectiu de reflexionar i compartir coneixements, diversos experts escriuran en aquest blog i tothom hi està convidat a participar-hi amb els seus comentaris. De moment ja pots veure la primera entrada d'aquest blog a càrrec de Lourdes Bermejo, pedagoga i gerontòloga, experta en atenció integral i centrada en la persona.

Visita el blog


Activitat Consorci

Més de 200 professionals assisteixen a la jornada sobre salut comunitària al territori

La trobada, organitzada pel CSC, va generar sinergies entre professionals sanitaris i del món local, en un exemple de col·laboració i participació de diferents institucions com ara l'Ajuntament de Barcelona, el Servei Català de la Salut i l'Agència de Salut Pública de Catalunya

Llegir més

El CSC participa en el seminari sobre gestió en farmàcia hospitalària per a directius

El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, va abordar les claus del RWD i la seguretat del Big Data, i l'aplicabilitat dels resultats percebuts pels pacients (PRO) en la presa de decisions sanitàries.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nova reunió del grup de treball CreaTalent

En la sessió del proper divendres, dia 7 de juliol, es realitzaran dues presentacions sobre models de selecció de personal. La responsable de Desenvolupament i Progressió Professional de Recursos Humans del Consorci Sanitari Integral, Anna Vilanova, i la cap de Desenvolupament i Selecció de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Mònica Buqueras, ens exposaran els principals elements dels models de selecció de personal que han desenvolupat al Consorci i a l'Hospital de Granollers. També en aquesta sessió, la coordinadora tècnica de Recursos Humans del CSC, Marga Carballo, ens farà una exposició sobre les noves eines i plataformes d'e-recruitment.

Sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral

El BOE de 5 de juliol publica el RD 694/2017, de 3 juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l'Ocupació en l'àmbit laboral.

Veure BOE


T'interessa

Puigcerdà acollirà la XVII Jornada d'Estiu de la Professió Mèdica

Un any més la cita mèdica de l'estiu, organitzada per la Fundació Hospital de Puigcerdà, el Col·legi oficial de Metges de Barcelona i l'Hospital de Cerdanya, arriba a Puigcerdà en el marc de la Universitat d'Estiu Ramon Llull. Ja es pot consultar més informació sobre aquesta jornada, que se celebrarà el 14 de juliol, i la resta d'activitats de la universitat d'estiu.

Més informació

Nou estudi sobre l'envelliment actiu

La Fundación Pilares ha publicat un nou llibre en la seva línia d'investigació sobre l'envelliment actiu, concretament els darreres resultats del seu estudi s'han publicat en dos documents, el més recent dels quals porta per títol Envejecer sin ser mayor.

Més informació

Iniciada la tramitació del decret per la prescripció infermera

El passat divendres, el Departament de Salut va presentar el projecte de decret pel qual es regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris a Catalunya per part dels professionals d'infermeria.

Més informació

L'OMS actualitza la llista de medicaments essencials

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha afegit 30 nous medicaments a la llista per a adults (17 a la llista bàsica i 13 a la complementària) i 25 per a població pediàtrica (13 a la llista bàsica i 12 a la complementària), i es detallen noves indicacions per a 9 medicaments que ja constaven en la llista anterior de medicaments essencials. A més, s'hi afegeix una secció nova per a l'oxigenoteràpia i hi ha una nova categorització per als medicaments antibacterians.

Més informació

Actes i jornades

  • 6 i 7 de juliol Vic. I Congrés Inclusió.cat. >>més
  • 7 de juliol Barcelona. Jornada de treball ENAPISC: primeres actuacions 2017 >>més
  • 13 de juliol Figueres. Desigualtats i Salut: Estudi, reflexions i respostes >>més
  • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
  • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
  • 19 al 21 d'octubre Mèrida. XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social. >>més
  • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més
  • 21 i 22 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis. >>més


Publicacions oficials

DOGC

Llei 9/2017, del 27 de juny, d'universalització de l'assistència sanitària amb càrrec a fons públics per mitjà del Servei Català de la Salut.

Llei 10/2017, del 27 de juny, de les voluntats digitals i de modificació dels llibres segon i quart del Codi civil de Catalunya.

Resolució TSF/1537/2017, de 22 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió dels ajuts de suport a l'autonomia en la pròpia llar per a l'any 2017.

 

BOE

Llei 3/2017, de 27 de juny, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2017.

Ordre HFP/633/2017, de 28 de juny, pel que s'aproven els models de poders inscribibles en el Registre Electrònic d'Apoderaments de l'Administració General de l'estat i en el registre electrònic d'apoderaments de les Entitats Locals i s'estableixen els sistemes de signatura vàlids per a realizar els apoderaments apud acta a través de mitjans electrònics.

Directiva (UE) 2017/1132 del Parlament Europeu i del Consell, de 14 de juny de 2017, sobre determinats aspectes del Dret de societats.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació