Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Demà se celebra la jornada de salut comunitària al territori

A partir de les 9:30 hores al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona comença la jornada La salut comunitària al territori que comptarà amb els testimonis de diferents experiències en salut comunitària tant des de l'àmbit sanitari com des del món local. La jornada és gratuïta i encara es pot fer la inscripció.

Més informació


Activitat Consorci

Salut en totes les polítiques, a la darrera Trobada de salut pública del CSC

La Trobada de Salut Pública del CSC: "Salut en totes les polítiques", celebrada el 22 de juny, ha comptat amb les presentacions de Miquel Àngel Escobar, delegat del Govern a Barcelona, que ha reflexionat sobre la salut en totes les polítiques; Esteve Saltó, que ha explicat els resultats del PINSAP i el nou Pinsap 2017 - 2020, del que n'és responsable; i Catalina Chamorro, cap del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, que s'ha centrat en l'entorn urbà i salut.

Llegir més

El CSC participa al VII Taller Internacional del projecte Equity-LA II realitzat a Uruguai

Durant el taller s'han presentat els avanços en la implementació de les intervencions que, mitjançant un procés d'investigació acció participativa, s'estan implementant en cada país, amb l'objectiu de  millorar la coordinació entre nivells assistencials en les xarxes de serveis de salut

Llegir més

Nova sessió de treball del grup de contractació del sector salut

Els assistents s'han centrat en les noves formes de contractació pública a través de l'aplicació de clàusules socials i mediambientals

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nova reunió del grup de treball CreaTalent

La reunió del grup CreaTalent, on participen els responsables i tècnics de desenvolupament de Recursos Humans de les entitats associades, se celebrarà el divendres 7 de juliol a les 10h a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Aprovat el Dictamen sobre el Projecte de decret del Consell Assessor en Matèria d'Avaluacions Mèdiques

El Ple del Consell de Treball, Econòmic i Social, en la sessió ordinària del dia 26 de juny de 2017, va aprovar el Dictamen 8/2017 sobre el Projecte de decret del Consell Assessor en Matèria d'Avaluacions Mèdiques.

més informació

Publicats els Pressupostos Generals de l’Estat de 2017

El BOE nº 153, de 28 de juny, publica la Llei 3/2017 de 27 de juny de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2017.

més informació


T'interessa

El primer debat de salut i benestar a l'Alt Empordà se celebrarà a Figueres

El pròxim 13 de juliol, la Fundació Salut Empordà celebra a Figueres la jornada Desigualtats i Salut: Estudi, reflexions i respostes. En aquest primer debat de salut i benestar de l'Alt Empordà es presentarà un estudi realitzat en aquesta comarca i diversos experts participaran en les taules rodones per reflexionar-hi al respecte. La jornada és gratuïta però requereix inscripció enviant un correu electrònic a: fundaciosalutemporda@salutemporda.cat

Més informació

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya dona a conèixer les línies del seu II Pla estratègic a horitzó 2020

Amb el pla presentat la setmana passada es pretén reforçar, consolidar i ampliar la participació de les persones amb caràcter transversal, territorial i a tots els nivells del sistema de salut, i se situa al Consell Consultiu de Pacients de Catalunya com a òrgan de referència del sistema nacional de salut.

Més informació

Nou dossier temàtic sobre l'ètica aplicada als serveis socials

El Centre de Documentació de Serveis Socials (DIXIT) ha publicat recentment un dossier temàtic amb una selecció de recursos documentals sobre l'ètica aplicada als serveis socials. El dossier inclou els documents elaborats pel Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, monografies, revistes i articles inclosos al fons documental DIXIT, les conferències DIXIT TV entorn de l'ètica aplicada a la intervenció social, així com institucions de referència.

Veure dossier

Disponible el pla d’actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut

Recentment s'ha publicat el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS) i des del 15 de juny està activada la fase 1 del pla, fins al proper 31 d'agost.

Veure pla

Actes i jornades

  • 30 de juny Barcelona. Jornada d'Innovació Oberta a l'ICS. >>més
  • 6 i 7 de juliol Vic. I Congrés Inclusió.cat. >>més
  • 13 de juliol Figueres. Desigualtats i Salut: Estudi, reflexions i respostes >>més
  • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
  • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
  • 19 al 21 d'octubre Mèrida. XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social. >>més
  • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més
  • 21 i 22 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis. >>més


Publicacions oficials

DOGC

Decret 75/2017, de 20 de juny, pel qual es nomena el senyor Albert Barberà Lluís director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut.

Acord 25/2017, de 25 de maig, pel qual s'aprova la distribució per categories de l'oferta pública d'ocupació per a l'exercici 2017.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació