Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Últimes places per la jornada de salut comunitària al territori

El dijous 29 de juny al matí se celebra aquesta nova jornada del CSC que comptarà amb els testimonis de diferents experiències en salut comunitària tant des de l'àmbit sanitari com des del món local. La jornada és gratuïta però requereix inscripció per aforament de la sala.

Més informació

Demà reflexionem sobre la salut en totes les polítiques

A la trobada de salut pública del CSC que se celebra demà, i a la que encara es pot realitzar la inscripció, es presentaran els Resultats del PINSAP 2014-1016 i el nou PINSAP 2017 - 2020, a més comptarem en diversos experts que abordaran la implicació de la salut en totes les polítiques.

Més informació


Activitat Consorci

La coordinació entre nivells assistencials a Catalunya tanca el cicle de sessions tècniques del CSC 2016/2017

Pere Plaja, director d'Innovació Recerca i Desenvolupament de Fundació Salut Empordà i membre del GAIA, i Anabel Romero, investigadora del SEPPS, han estat els ponents de la darrera sessió tècnica del CSC del curs 2016/2017, on s'han presentat els resultats de la prova pilot de l'enquesta COORDENA.CAT
 

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Reunió de la comissió paritària del I Conveni Col·lectiu de la sanitat concertada

El 19 de juny va tenir lloc la novena reunió de la comissió paritària del I Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'Atenció Primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut. Podeu consultar els temes que es van tractar al web del CSC.

més informació

Publicació de la distribució de l’oferta pública d’ocupació de l’ICS el 2017

El DOGC de 21 de juny publica l'Acord 25/2017, de 25 de maig, pel qual s'aprova la distribució per categories de l'oferta pública d'ocupació per a l'exercici 2017.

més informació

Presentació de dues noves eines per diagnosticar i avaluar els plans d'igualtat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha elaborat la Guia pràctica de diagnosi d'igualtat i l'Eina de Seguiment i Avaluació de Plans d'Igualtat amb l'objectiu de proporcionar suport per integrar la igualtat d'oportunitats en organitzacions i empreses.

Veure guia


T'interessa

El Parlament de Catalunya aprova la llei que blinda l'assistència sanitària pública a tots els ciutadans

La llei d'accés universal a l'assistència sanitària garanteix que qualsevol persona que visqui a Catalunya, amb independència de la seva situació administrativa, tindrà accés immediat a totes les prestacions de la sanitat pública a càrrec del Servei Català de la Salut (CatSalut). Per tant, preveu que ja no calgui cap requeriment d'arrelament temporal previ i, així, s'elimina la carència de tres mesos de residència que fins ara s'havia d'acreditar per accedir a la totalitat de la cartera bàsica de serveis, que inclou, entre d'altres, l'atenció primària i l'especialitzada.

Més informació

Guia d'actuació per a l'assistència a pacients que rebutgen la transfusió de sang i components sanguinis

Des de l'Hospital Clínic s'ha elaborat una guia per als professionals davant una negativa a rebre un tractament, situació en què es pot establir un conflicte entre els principis ètics de beneficència i no maleficència.

Veure guia

Obertament expressa el seu rebuig als espectacles estigmatitzants a Catalunya

En un comunicat conjunt, Obertament, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona han expressat el seu "rebuig davant representacions que caricaturitzin i frivolitzin les persones que viuen amb un problema de salut mental, atès que això consolida prejudicis existents envers aquestes persones i en dificulta la seva plena integració".

Més informació

Actes i jornades

  • 22 de juny Barcelona. IV Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya. >>més
  • 28 de juny Barcelona. Jornada de presentació del quadre de comandament d'indicadors de salut. >>més
  • 30 de juny Barcelona. Jornada d'Innovació Oberta a l'ICS. >>més
  • 6 i 7 de juliol Vic. I Congrés Inclusió.cat. >>més
  • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
  • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
  • 19 al 21 d'octubre Mèrida. XIII Congreso Estatal y I Congreso Iberoamericano de Trabajo Social. >>més
  • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més
  • 21 i 22 de novembre Barcelona. Taller Internacional sobre Tuberculosis. >>més


Publicacions oficials

DOGC

Ordre SLT/118/2017, de 13 de juny, per la qual es modifica la delimitació de diverses àrees bàsiques de salut.

Resolució SLT/1372/2017, d'1 de juny, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió que fa el Departament de Salut al Consorci Hospital Clínic de Barcelona per realitzar activitats de vigilància epidemiològica en relació amb les infeccions respiratòries agudes, el xarampió, la rubèola, la parotiditis i les arbovirosis.

Resolució SLT/1354/2017, d'1 de juny, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió del Departament de Salut a l'Institut Català de la Salut per a la distribució i l'emmagatzematge de vacunes.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació