Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC atorgarà els premis a l'excel·lència mèdica i a l'excel·lència quirúrgica el pròxim 8 de juny

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmark Sanitari 3.0 lliuraran el pròxim 8 de juny els premis a l'excel·lència mèdica i a l'excel·lència quirúrgica dels hospitals que aconsegueixen millors resultats en el benchmark que s'elabora sota el projecte ARQ i que divideix els premis segons tres categories: hospitals bàsics, hospitals de referència i hospitals d'alta tecnologia. El lliurament serà durant la segona jornada de benchmark CSC/ARQ que és gratuïta per tot els que realitzin la inscripció, i que comptarà amb una conferència inaugural sobre Big Data i una taula rodona sobre experiències d'hospitals que van aconseguir els premis l'any 2016.  

 

Més informació


Activitat Consorci

La comunicació al pacient en entorns digitals, a la propera sessió de comunicació del CSC

Ja estan obertes les inscripcions per la darrera sessió del cicle Open Communication Talks que organitza el CSC i que se celebrarà el 13 de juny. Aquest cop, la sessió tractarà sobre la comunicació al pacient en entorns digitals i coneixerem les experiències de l'Hospital Clínic, l'Hospital Sant Joan de Déu i Badalona Serveis Assistencials. Tot i que la jornada és gratuïta, requereix inscripció

Llegir més

El CSC apunta el futur de l'accés als medicaments

A la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya, el director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, va explicar l'evolució de la prestació farmacèutica i les claus per un futur sostenible

Llegir més

La gestió per resultats en l'administració pública

La consultora Elisabet Jané ha explicat a la sessió tècnica del Consorci de Salut i Social de Catalunya del 18 de maig, com es pot fer una gestió per resultats i treballar de manera intersectorial en projectes que impliquen l'administració pública, i ho ha exemplificat amb algunes experiències en països llatinoamericans

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Sessió Plenària de CAPSS

El proper dimarts 30 de maig, els responsables de Recursos Humans de les entitats associades al CSC es reuniran per debatre i analitzar les principals novetats laborals que afecten les seves organitzacions. En aquesta Sessió Plenària de CAPSS, ens acompanyarà el Sr. Marc Ramentol, responsable de l'Oficina d'Anàlisi i Estratègia del Departament de Salut per presentar el Pla de garantia de l'estabilitat laboral que ha elaborat aquest Departament.

AMPANS, entitat guanyadora de la IX edició del Premi Factor Humà Mercè Sala

Ahir va tenir lloc la IX edició del Premi Factor Humà Mercè Sala, del qual el CSC és entitat col·laboradora. En aquesta ocasió, el jurat ha reconegut a l'entitat Ampans per treballar per a la promoció de l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i, a més, fer-ho de manera impecable, posant l'accent en el tracte humà.

més informació

Instrucció 1/2017 de la Inspecció de treball sobre control de temps de treball

La Direcció General de la Inspecció de Treball i Seguretat ha elaborat la Instrucció 1/2017 arran de la sentència 246/2017 del Tribunal Suprem en relació al control en matèria de temps de treball i d'hores extraordinàries. En aquesta nova Instrucció, que és complementària a la Instrucció 3/2016, es recull que l'omissió del registre de la jornada diària de treball dels treballadors a temps complet no és constitutiva d'una infracció de l'ordre social.

veure instrucció


T'interessa

Salut preveu incorporar prop de 5.300 professionals d'Atenció Primària

Aquesta setmana el Departament de Salut ha presentat la nova Estratègia nacional d'atenció primària i salut comunitària (ENAPISC) que contempla una inversió de 397 milions d'euros, una xifra que incrementarà el pes pressupostari de l'AP i la salut comunitària, passant de l'actual 16% al 20% del total destinat a serveis assistencials. Aquests nous recursos econòmics es traduiran en la incorporació de 5.000 professionals als equips d'AP.

Més informació

Més de 800 persones van participar a la Jornada de Portes Obertes del nou edifici de l'Hospital del Mar

El passat diumenge, usuaris i professionals de l'Hospital del Mar van poder conèixer les noves instal·lacions dels hospitals de dia, l'ampliació de les urgències, els acceleradors lineals d'última generació de radioteràpia, els quiròfans de la nova àrea gineco-obstètrica i les sales de dilatació i part. Pots veure la galeria d'imatges de la jornada aquí.  

Més informació

Recupera la jornada sobre solitud i persones grans de l'ASPB

La setmana passada l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) va celebrar una jornada sobre solitud i persones grans amb tres ponències que ara es poden recuperar amb el vídeo íntegre de la sessió. 

Veure vídeo

Actes i jornades

 • ​​25 de maig Barcelona V Jornada Vigilancia de la Salud Pública >>més
 • 25 i 26 de maig Granada. Congreso Activos para la Salud Comunitaria.>>més
 • 27 de maig a l'1 de juny Barcelona. Congrés del CIE 2017. >>més
 • 1 al 3 de juny Barcelona. 6è Congrés Català de Salut Mental. >>més
 • 2 de juny Barcelona. Jornada de bones pràctiques de transparència en salut. >>més
 • 8 a l'11 de juny Barcelona. L'Altre Festival. >>més
 • 13 de juny Barcelona. Taller de Enfermedades emergentes >>més
 • 6 i 7 de juliol Vic. I Congrés Inclusió.cat >>més
 • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
 • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
 • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE SLT/88/2017, de 12 de maig, per la qual s'actualitza l'annex del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

RESOLUCIÓ SLT/1048/2017, de 12 de maig, per la qual es fa públic l'encàrrec de gestió del Departament de Salut al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell per executar la coordinació de les tasques assignades a la Direcció del centre de gestió TicSalut.

BOE

Ordre SSI/442/2017, de 11 de maig, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de beques de formació per l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.Ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Més informació