Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Tornen les trobades de salut pública del CSC

El pròxim 4 de maig s'inicia el nou cicle de Trobades de Salut Pública del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) d'enguany. Aquestes trobades són sessions especialitzades, que des del CSC i en col·laboració amb altres institucions del sector es van posar en marxa amb l'objectiu de convertir-se en un referent a Catalunya i un espai on els professionals puguin aprofundir i debatre temes d'actualitat en matèria de salut pública. La primera de les trobades serà sobre desigualtats en salut, és gratuïta però requereix inscripció

Més informació


Activitat Consorci

El SACAC farà una trobada sobre nous reglaments europeus de productes sanitaris

La sessió comptarà amb la ponència de María Alaez, directora tècnica de FENIN, i serà el pròxim 20 d'abril a la seu del CSC, és gratuïta però requereix inscripció    

Llegir més

El CSC participa en un congrés al Canadà sobre sostenibilitat del sistema sanitari

El director de l'Àrea de Farmàcia i Medicament del CSC, Antoni Gilabert, va impartir una ponència sobre la innovació en l'adquisició en el cas de Catalunya i Espanya, com una de les experiències internacionals que es van exposar durant la trobada

Llegir més


Informació patronal CAPSS

El Govern acorda la devolució del 34,42% de la paga extraordinària suprimida al 2012

El DOGC núm. 7345, de 6 d'abril, publica l'ACORD GOV/40/2017, de 4 d'abril, sobre la recuperació d'una part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya. El DOGC núm. 7345, de 6 d'abril, publica l'ACORD GOV/40/2017, de 4 d'abril, sobre la recuperació d'una part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

Circular CAPPS 15.17

El Tribunal Suprem deixa sense efecte el registre de jornada

La Sentència del Ple de la Sala Social del Tribunal Suprem de 23 de març de 2017 deixa sense efecte l'argumentació continguda a la resolució dictada per la Sala Social de l'Audiència Nacional de 4 de desembre de 2015 que establia l'obligatorietat de registrar la jornada dels treballadors contractats a jornada completa, fessin o no hores extraordinàries.

Circular CAPSS 16.17

El Tribunal Suprem estableix que la indemnització per extinció de contractes indefinits no fixes per cobertura de vacant és de 20 dies

El Ple de la Sala Social del Tribunal Suprem en Sentència de 28-03-2017 ha revisat criteris anteriors i ha modificat el seu criteri anterior relatiu a la indemnització aplicable en el cas d'extinció d'un contracte indefinit no fixe degut a la cobertura de vacant.  

Circular CAPSS 17.17

Sentència del Tribunal Suprem sobre la supressió paga extraordinària 2012

Amb data 14 de març de 2017 el Tribunal Suprem ha estimat les pretensions de les patronals i ha desestimat les pretensions dels sindicats sobre l'aplicació del RD Llei 20/2012, que establia la supressió de la paga extraordinària de desembre del 2012 a les entitats del sector públic i, en conseqüència, a les que estaven incloses en l'àmbit d'aplicació del VII conveni col·lectiu dels hospitals de la XHUP i dels Centres d'Atenció Primària concertats i del primer Conveni col·lectiu dels centres sociosanitaris i de salut mental concertats.

Nota informativa


T'interessa

Salut presenta les línies prioritàries del Pla nacional d’urgències de Catalunya (PNUC)

El pla vol assegurar una atenció continuada i urgent equitativa i de qualitat que estigui adaptada a les necessitats de les persones.

Més informació

Nou model d'assignació de recursos a l'Atenció Primària

El Departament de Salut ha anunciat un nou model per assignar els recursos econòmics al primer nivell assistencial, que es basarà en l'indicador social compost encarregat a l'AQuAS que mesura les desigualtats socioeconòmiques de la població.

Més informació

La BioRegió augmenta la seva capacitat

Noves xifres del Directori de la BioRegió mostren un augment del 18% respecte a les dades publicades a l'Informe Biocat 2015 pel que fa al nombre d'empreses, que ja són 871. A més, les xifres econòmiques dels darrers dos anys situen a Catalunya entre els quatre centres europeus més importants del sector.

Més informació

Actes i jornades

 • 24 d'abril Barcelona. Projecció del documental Temps d'écoute >>més
 • 25 d'abril al 25 de maig Barcelona. Curs en mediació en salut >>més
 • 26 d'abril Barcelona. Acte de presentació del llibre Els tractaments, a prova >>més
 • 27 i 28 d'abril Barcelona. XXI Curs d'actualització. Vacunes 2017. >>més
 • 3 al 5 de maig Barcelona. Healthio >>més
 • 3 de maig Barcelona. Doctors 2.0 forum: international workshop >>més
 • 22 de maig Barcelona. IV Jornada de l'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) >>més
 • 25 de maig Barcelona V Jornada Vigilancia de la Salud Pública >>més
 • 25 i 26 de maig Granada. Congreso Activos para la Salud Comunitaria.>>més
 • 27 de maig a l'1 de juny Barcelona. Congrés del CIE 2017. >>més
 • 8 a l'11 de juny Barcelona. L'Altre Festival. >>més
 • 6 i 7 de juliol Vic. I Congrés Inclusió.cat >>més
 • 6 al 8 de setembre Barcelona. XXXV Reunión Científica de la SEE - XII Congresso da APE. >>més
 • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més
 • 1 al 4 de novembre Estocolm, Suècia. 10th European Public Health Conference - Sustaining resilient and healthy communities>>més


Publicacions oficials

DOGC

RESOLUCIÓ SLT/715/2017, de 28 de març, de nomenament del senyor Luis Manuel García Eroles com a gerent de Sistemes d'Informació del Servei Català de la Salut.

RESOLUCIÓ SLT/717/2017, de 28 de març, de nomenament de la senyora Maria Jesús Labordena i Barceló com a gerent d'Atenció Ciutadana del Servei Català de la Salut.

EDICTE de 4 d'abril de 2017, d'informació pública sobre la proposta de modificació de diverses àrees bàsiques de salut.

ACORD GOV/40/2017, de 4 d'abril, sobre la recuperació d'una part de la paga extraordinària i addicional del mes de desembre de 2012 del personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

ACORD GOV/44/2017, de 4 d'abril, pel qual es crea la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat en el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

BOE

Recurs d'inconstitucionalitat núm. 1638-2017, contra la disposició addicional, apartats un i dos, de la Llei 4/2017, de 28 de març, del Parlament de Catalunya de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'exercici 2017 i diverses partides pressupostàries.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació