Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Demà se celebrarà la sessió tècnica CSC sobre estratègies per millorar la qualitat de l'atenció

Encara es pot fer la inscripció, que és gratuïta però necessària, per a la sessió tècnica CSC de demà sobre les iniciatives i estratègies per millorar la qualitat de l'atenció. La sessió comptarà amb dos experts com a ponents: el director del servei d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'Hospital de Sant Pau i del Centre Cochrane Iberoamericà, Xavier Bonfill, i el professor de l'àrea de Sistemes i Serveis Sanitaris de la Escuela Andaluza de Salud Pública, Sergio Minué. La sessió es podrà seguir també per Twitter i Periscope.

 

Més informació

​Últimes places per la jornada de benchmarking de costos hospitalaris

Només queden algunes places per assistir a la jornada de benchmarking de costos hospitalaris que el CSC organitza el pròxim dimarts 24 de gener a la sala Àgora del Cosmocaixa (Barcelona). Tota la informació de l'esdeveniment i la inscripció es poden trobar a la web del CSC.

Més informació


Activitat Consorci

Entregats els premis FAD a la qualitat en salut

El CSC va atorgar el premi a la integració assistencial a OSI Tolosaldea del Servei Basc de Salut (Osakidetza), en una gala al Palau de la Música on tots els professionals del sector sanitari van tenir un record per Joan Rodés 

Llegir més

La comunicació institucional i la RSC, a la propera sessió oberta de Comunicació

El 9 de febrer, el director de Comunicació i Relacions Institucionals del Gran teatre del Liceu, Joan Corbera, i l'expert en responsabilitat social corporativa, Josep Mª Canyelles, explicaran les seves experiències en una nova Open Communication Talks del CSC. L'accés és gratuït, només cal realitzar la inscripció, i la sessió es farà de 14 a 16 hores tot dinant

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nou Butlletí Projecte Àgora

En el butlletí d'aquest mes, destaquem els quatre articles de RH al món i l'anàlisi del llibre, ¿Por qué trabajamos? En busca de sentido, que recull un nou plantejament d'entendre la filosofia que hi ha darrera la distribució del treball. L'apartat unitat de coneixement aborda la qüestió de la salut laboral des de diferents perspectives.

Més informació

El Govern aprova el Projecte de llei per fer efectiu el dret a la igualtat de tracte i a la no-discriminació de les persones

El Govern ha aprovat el Projecte de llei per a la igualtat de tracte i la no discriminació per raó de religió o conviccions, capacitat, discapacitat, edat, origen racial o ètnic, sexe o orientació sexual o per altra condició social o personal. El Projecte de llei, elaborat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que ha comptat amb un procés públic de participació, regula l'exercici del dret de les persones a la no-discriminació i a la igualtat de tracte.

Més informació

UCf presenta el programa de la sisena edició de l'Update Directiu

Les eines per a la direcció eficaç en l'entorn sanitari, sociosanitari i social centren l'oferta formativa d'UCf per al 2017. El 6è Programa Update Directiu està format per 24 tallers per al desenvolupament de les competències directives en 4 dimensions diferents del lideratge: jo, equip, gestió i entorn. A més, s'incorporen itineraris focalitzats en la millora específica de diferents aspectes directius com autolideratge, habilitats directives, visió estratègica, direcció d'equips, desenvolupament d'equips i millora de resultats personals i d'equip. Com a valor addicional, aquests itineraris es reconeixen amb crèdits ECTS i Diploma d'Especialització de la Fundació Universitària del Bages (campus Manresa de la UVIC-UCC).

veure programa

Indicadors de conjuntura gener 2017

El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, ha publicat els principals indicadors de conjuntura econòmica de Catalunya i del seu entorn. 

Més informació


T'interessa

Nou mapa de tendències sobre la implantació i ús de les TIC al SISCAT

La Fundació TiCSalut ha publicat la informació referent al mapa de tendències 2016 sobre la implantació i l'ús de les TIC en les entitats proveïdores del SISCAT.

Més informació

Publicat el primer estudi mundial sobre alcoholisme fetal

La revista The Lancet Global Health ha publicat un estudi del centre d'addicció i salut mental de Canadà on, per primer cop, es donen dades a nivell internacional del nombre i conseqüències de l'alcoholisme fetal.

Més informació

La marató de donants de sang a Catalunya, en marxa

Des del 13 de gener i fins al pròxim dia 20 s'està realitzant la Marató 2.0, la campanya de donació més gran de l'any a Catalunya. Els donants reben una analítica amb el grup sanguini i és el primer cop que es pot donar als ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. La campanya arriba després d'unes Festes de Nadal en què les donacions s'han reduït un 25% i han situat les reserves en un nivell baix.

Més informació

Actes i jornades

  • 9 de febrer Barcelona. Open Communication Talks: Aprenent d'altres sectors, Comunicació Institucional i RSC. >>més
  • 13 de febrer Barcelona. Jornada Inaugural del 6è Programa Update Directiu. >>més
  • 15 de febrer Barcelona. II Jornada d'Infermeria Clínica. >>més
  • 2 i 3 de març California. Migrant Labor and Global Health Conference>>més
  • 3 de març Barcelona. XX Jornada sobre el càncer de mama.>>més
  • 8 a l'11 de juny Barcelona. L'Altre Festival. >>més
  • 16 al 20 d'octubre Anvers, Bèlgica. 10th European Congress on Tropical Medicine and International Health (ECTMIH)>>més


Publicacions oficials

DOGC

Ordre SLT/355/2016, de 2 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2016 les tarifes màximes dels tractaments de medicina nuclear que contracti el Servei Català de la Salut.

Resolució SLT/3034/2016, de 19 de desembre, per la qual es renoven els membres del Consell Assessor sobre la Diabetis a Catalunya.

BOE

Resolució de 10 de gener de 2017, de la Direcció General del Tresor, per la que s'actualitza l'annex 1 de la Resolució de 16 de setembre de 2016, de la Secretaria General del Tresor i Política Financera, per la que es defineix el principi de prudència financera aplicable a les operacions d'endeutament i derivats de les comunitats autònomes i entitats locals.

 Ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació