Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Rafael Lledó, nou secretari general de la patronal CAPSS

Lledó és el director general de la Fundació Hospital Asil de Granollers i ja formava part de la junta directiva de la patronal CAPSS. Com a nou secretari general de la patronal CAPSS ha mostrat la seva satisfacció pel nomenament i ha afirmat que "treballaré amb la voluntat de contribuir a l'equilibri dels interessos socials, econòmics i professionals de les entitats i de les persones que conformen el sector sanitari concertat".

Més informació


Activitat Consorci

Experts en salut pública abordaran la qüestió sobre el virus zika en la pròxima trobada del CSC

Pablo Martínez de Salazar, coordinador de la resposta a arbovirus de l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), i Tomás Montalvo, del Servei de Vigilància i Control de Plagues Urbanes, de l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), parlaran sobre el Virus Zika i altres arbovirosis en la trobada de salut pública CSC del pròxim 30 de juny

Llegir més

Presentats els resultats dels estudis sobre coordinació assistencial del GAIA

En la darrera sessió tècnica CSC del curs, es van mostrar i debatre les conclusions sobre la coordinació i la continuïtat assistencial en diferents entorns sanitaris de Catalunya, obtinguts a partir de múltiples fonts d'informació (registres, metges i usuaris dels serveis de salut) i metodologies de recerca

Llegir més


T'interessa

350 anys de l'antic Hospital de Santa Caterina

Aquest 2016 s'està celebrant el 350 aniversari de la col·locació de la primera pedra de l'antic Hospital de Santa Caterina amb exposicions, conferències i activitats.

Més informació

El 4at congrés mundial sobre atenció integrada es celebrarà a Nova Zelanda

Del 23 al 25 de novembre Wellington (Nova Zelanda) acollirà el 4th World Congress on Integrated Care organitzat per la International Foundation of Integrated Care (IFIC). Ja pots consultar la informació sobre els continguts i com participar a través de comunicacions a la web del congrés.

Més informació

Mètodes per estimar el llindar de cost-efectivitat del NICE

GeCofarma ha publicat un article que valora dades recents sobre el llindar cost-efectivitat del NICE i proposa mètodes per estimar aquest llindar de forma més acurada.

Accedir a l'article

El Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor, en marxa

Un any més, el Departament de Salut ha activat a dia 1 de juny el funcionament del Pla d'actuació per prevenir els efectes de les onades de calor sobre la salut (POCS).  

LLEGIR MÉS

Nova edició dels premis Dr. Tomàs de Flores d’investigació en salut mental

El Consorci Sanitari de l'Anoia ha convocat la 5à edició dels premis Dr. Tomàs de Flores d'investigació en salut mental amb l'objectiu de promoure la investigació en aquest àmbit, adreçat a projectes d'investigació iniciats o pendents d'iniciar-se durant 2016-2017. 

Bases dels premis

Publicats dos nous documents sobre cures pal·liatives

La Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL) ha publicat dos nous documentes sobre: el Directorio de Cuidados Paliativos en España i Análisis y evaluación de los recursos de Cuidados Paliativos de España.

Accedir als documents

La integració de les persones immigrades a Catalunya 2015

El Departament de Treball, Afers Socials i Família, analitza en un nou informe el grau d'incorporació de la població d'origen estranger, així com les polítiques públiques sectorials.

Veure informe

Actes i jornades

  • 29 de juny. Barcelona. Lliçó magistral de primavera. Veure el que ens surt a compte. Com apreciar millor els beneficis socials immaterials de les polítiques i indústries en les quals no intervé la salut pública. >>més
  • 7 i 8 de juliol. Girona. Curs de l'apoderament i la promoció de la Salut.>>més
  • 18 al 21 de juliol. Madrid. Interoperabilidad para la Salud Digital. Organitza HL7 i CEU Universitat de San Pablo. >>més
  • 18 al 22 de juliol. Huelva. Assistència sanitària en crisis humanitàries. La crisi dels refugiats a Europa i Orient Mitjà. >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE TSF/148/2016, de 30 de maig, per la qual s'aproven les bases per a la concessió dels ajuts de suport a l'autonomia en la pròpia llar per a l'any 2016.

RESOLUCIÓ TSF/1485/2016, de 13 de juny, de cessament del senyor Rafael Arderiu Monnà com a subdirector general de Prestacions Socials de la Direcció General de Protecció Social del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

RESOLUCIÓ SLT/1441/2016, de 29 d'abril, de nomenament del senyor Josep Torrent-Farnell com a responsable de l'Àrea del Medicament del Servei Català de la Salut.

 

 Ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Més informació