Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El conseller de Salut clausurarà la Jornada COMSalut

La jornada del proper 2 de juny sobre salut comunitària comptarà amb les visions dels professionals, de les entitats proveïdores i de l'administració local. A causa de l'èxit de convocatòria, s'ha realitzat un canvi d'espai per realitzar la jornada, que finalment se celebrarà a la seu del CaixaForum a Barcelona. 

Més informació

El CSC participa en la Conferència Internacional d'Atenció Integrada

Ha presentat quatre comunicacions i un pòster en una de les conferències internacionals més multitudinàries sobre l'atenció integrada liderada per l'organització europea International Foundation for Integrated Care (IFIC), i que enguany es celebra a Barcelona del 23 al 25 de maig

Llegir més


Activitat Consorci

La propera sessió tècnica del CSC abordarà la democratització de la planificació i gestió del sistema sanitari

El pròxim dijous 26 de maig se celebrarà aquesta trobada, oberta a tothom, sota el títol: Els que planifiquen són usuaris dels serveis? Com democratitzar la planificació i gestió del sistema sanitari públic?

Llegir més

Més de 150 persones assisteixen a la sessió sobre compra pública innovadora del CSC

El Sr. Juan-Manuel Garrido Moreno, sotsdirector general de Foment de la Innovació Empresarial del Ministeri d'Economia i Competitivitat, i el Sr. Ramon Maspons, director d'innovació de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS) van abordar i exemplificar com portar a terme compra pública innovadora i estratègies per a obtenir finançament europeu

Llegir més

El president de la Generalitat coneix la tasca d'Obertament

Aquest dilluns el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, va conèixer de primera mà la tasca d'Obertament en la lluita contra l'estigma en salut mental. A la reunió hi va acudir el president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Manel Ferré, com a entitat fundadora d'Obertament. 

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nova reunió de la Comissió Professió Mèdica

Ahir es va celebrar una nova reunió de la Comissió Sectorial de la Professió Mèdica del I Conveni Col·lectiu de la Sanitat concertada on es va tractar el tema de la retribució variable.

El Govern de la Generalitat aprova els pressupostos del 2016

El Govern català ha aprovat el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2016. El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, va lliurar els comptes a la presidenta del Parlament de Catalunya i ara s'han d'aprovar a la cambra. 

Més informació

El TSJC avala que el règim jurídic de la jornada de l’estatut marc és d’aplicació als centres sanitaris concertats

La impugnació del conveni col·lectiu realitzada pel sindicat Metges de Catalunya ha permès al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pronunciar-se en matèries molt sensibles, motiu de conflictivitat latent i debat permanent en el si de les empreses del sector. Com ara, la continuïtat de l'aplicació de la reducció  salarial del 5% a les empreses públiques i consorcis inclosos dins l'àmbit d'aplicació del conveni i el règim jurídic de jornada, i descansos aplicable als grups professionals 1, 2 i 3, en virtut de la desregulació d'aquesta matèria pactada en el conveni. 

CIRCULAR CAPSS


T'interessa

Darreres informacions sobre els casos d’enterovirus a Catalunya

El Departament de Salut ha emès recentment un nou comunicat en relació als darrers casos d'enterovirus en la població infantil

COMUNICAT

Publicat el Baròmetre Sanitari 2015

L'informe, que s'actualitza cada any, ha estat realitzat pel Ministeri de Sanitat en col·laboració amb el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS).

Baròmetre

Informe mensual de seguiment de la prestació farmacèutica

Ja està disponible l'informe del CatSalut amb el seguiment de la prestació farmacèutica corresponent a la facturació de farmàcia a l'abril, acompanyat de l'anàlisi de la prescripció farmacèutica del mes de març. 

Informe

Accessibilitat cognitiva: models per a dissenyar espais accessibles

La Ciudad Accessible publica la segona edició d'aquest document que pretén contribuir a un desenvolupament més humà de la societat promovent la implementació de criteris d'accessibilitat cognitiva que ajudin a la millor comprensió, orientació i mobilització en l'espai dels col·lectius més vulnerables. 

DOCUMENT

Actes i jornades

 • 31 de maig al 30 de juny. Lleida. Ajudar i Protegir. L'acompanyament a les persones dins el procés de modificació de  la seva capacitat. >>més >>inscripció
 • 1 de juny.  Barcelona. Debats de Salut Pública. Els disruptors endocrins presents en els productes d'ús domèstic i la
  seva influència en la salut. >>més
 • 2 de juny. Barcelona. Jornada COMSalut >>més >>inscripció
 • 2 de juny. Hospital de Palamós. Jornada Dubtes i reflexions ètiques en l'assistència sanitària, en motiu del 10è aniversari del Comitè d'Ètica Assistencial. >>més
 • 2 de juny. Vic. 3rd Health Meeting >>més
 • 8, 9 i 10 de juny. Madrid. XXV Congreso Derecho y Salud. >>més 
 • 14 al 17 de juny. Barcelona. V Congrés del Tercer Sector Social >>més
 • 14 al 17 de juny. Oakland, California. 11th Summer Institute on Migration and Global Health. >>més
 • 17 de juny. XIII Jornada de la Societat Catalana de Cirurgia Major Ambulatòria (SCCMA). Organitza Societat Catalana de Cirurgia Major Ambulatòria i la Fundació Hospital de Palamós. >>més
 • 21 de juny. Granollers. Jornada d'Ètica Assistencial del Vallès Oriental  >>més
 • 18-21 de juliol. Interoperabilidad para la Salud Digital. Organitza HL7 i CEU Universitat de San Pablo. >>més

 Publicacions oficials

DOGC

RESOLUCIÓ SLT/1243/2016, d'11 de maig, per la qual es modifica la Resolució SLT/427/2014, de 25 de febrer, sobre la implantació de la taxa per a la renovació i reposició de la targeta sanitària individual del CatSalut.

 

BOE

Ordre SSI/748/2016, d'11 de maig per la que s'inclou determinades substàncies en l'annex I del Reial Decret 2809/1977, de 6 d'octubre, pel qual es regulen les substàncies i preparats medicinals psicotròpics, així com la fiscalització i inspecció de la seva fabricació, distribució, prescripció i dispensació i es transfereix la llista de control la substància 1 - benzilpiperazina (BZP).

 Ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Més informació