Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El Tribunal Superior de Justícia valida el I Conveni Col·lectiu i desestima la demanda de Metges de Catalunya

L'organisme judicial considera que el conveni és totalment ajustat a dret i nega els sis motius pels quals el sindicat Metges de Catalunya impugnava l'acord, signat al maig de 2015 per CAPSS (Consorci de Salut i Social de Catalunya), Unió, ACES, CCOO, UGT i SATSE.

Més informació

El CSC publica la guia de diagnòstics socials en l'àmbit de la salut

Ja es pot descarregar la Guia de diagnòstics socials en l'àmbit de la salut elaborada pels membres de la Subcomissió de Treball Social Sociosanitari del CSC. El document pretén ser un instrument des d'una perspectiva funcional i orientadora per tal de facilitar la intervenció dels professionals del treball social.

Més informació


Activitat Consorci

La propera sessió tècnica del CSC abordarà la democratització de la planificació i gestió del sistema sanitari

El pròxim dijous 26 de maig se celebrarà aquesta trobada, oberta a tothom, sota el títol: Els que planifiquen són usuaris dels serveis? Com democratitzar la planificació i gestió del sistema sanitari públic?

Llegir més

El SEPPS presenta a l'Hospital de Figueres els resultats dels darrers cinc anys de recerca en la integració assistencial a Catalunya

El passat 10 de maig, les investigadores del Servei d'Estudis del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) Marta Aller i Sina Waibel van presentar els resultats dels darrers cinc anys de recerca del Grup d'Avaluació de la Integració Assistencial (GAIA)

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nova reunió de la Comissió Professió d’Infermeria del I Conveni Col·lectiu del SISCAT

Ahir es va celebrar una nova reunió de la Comissió Sectorial de la Professió Infermera del I Conveni Col·lectiu de la Sanitat concertada on es va tractar la retribució de les infermeres d'Atenció Primària.

 

El CTESC aprova dictamen sobre l’Avantprojecte de llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic

El Ple del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya va aprovar ahir el dictamen 04/2016 sobre l'Avantprojecte de llei de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic de 2016.

ACCEDIR


T'interessa

Accedeix a diversos materials difosos en el dia mundial de la infermeria

El passat 12 de maig es va celebrar el dia mundial de la infermeria, per commemorar-lo diverses entitats van fer difusió de materials. El Consell Internacional d'Infermeres ho va fer amb una carpeta, un vídeo i un pòster, des del CSC també vam recordar les diverses publicacions sobre competències avançades en infermeria. 

Més informació

Nova guia per a la gestió de pacients amb dolor crònic no oncològic

El CatSalut, junt amb el Departament de Salut, ha publicat una guia per gestionar els pacients amb dolor crònic no oncològic. 

Veure Guia

Factbook 2015-2016

Ja està disponible el nou anuari estadístic de l'OECD amb més de 100 indicadors que afecten una gran varietat de temes econòmics, polítics i socials.

Veure anuari

Actualitzada l'estadística econòmica dels centres i les entitats de serveis socials

L'IDESCAT ha actualitzat la informació de l'activitat i l'abast econòmic dels centres de serveis socials i dels serveis complementaris de les entitats privades sense afany de lucre a Catalunya.

LLEGIR MÉS

Actes i jornades

  • 19 de maig. Barcelona. Sessió sobre compra pública innovadora i estratègies per a obtenir finançament europeu. >>més 
  • 31 de maig al 30 de juny. Lleida. Ajudar i Protegir. L'acompanyament a les persones dins el procés de modificació de la seva capacitat. >>més >>inscripció
  • 8, 9 i 10 de juny. Madrid. XXV Congreso Derecho y Salud. >>més 
  • 14 al 17 de juny. Barcelona. V Congrés del Tercer Sector Social >>més
  • 14 al 17 de juny. Oakland, California. 11th Summer Institute on Migration and Global Health. >>més
  • 21 de juny. Granollers. Jornada d'Ètica Assistencial del Vallès Oriental  >>més


Publicacions oficials

DOGC

RESOLUCIÓ SLT/1158/2016, de 12 d'abril, per la qual es publica el Pla d'ordenació de recursos humans de l'Institut Català de la Salut (ICS) per al període 2016-2020Ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Més informació