Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Els serveis comunitaris davant el repte de l'atenció a les persones amb necessitats complexes

El pròxim 26 de novembre celebrem una nova jornada sobre l'atenció a les persones amb necessitats complexes, aquest cop des del punt de vista dels serveis comunitaris. Paloma Navas, directora de Salut Pública de Cantàbria -experta en envelliment i lluita contra la discriminació per causa de l'edat-, serà la conferenciant inaugural. Consulta ja el programa i fes la inscripció gratuïta abans que es completi l'aforament.

Més informació

Coneix la incidència de normatives sectorials en el dret de la contractació pública

Ja ha passat més d'un any de l'aplicació de la nova llei de contractació del sector públic i des del CSC celebrarem una nova jornada gratuïta el pròxim 12 de novembre per analitzar les connexions entre la llei i el dret de competència, els secrets empresarials i el dret laboral. Consulta ja el programa i fes la inscripció abans que es completi l'aforament de la sala.

Més informació

Últimes places per a la jornada d'Atenció Centrada en la Persona

Només queden algunes places per a la jornada de dimarts al CosmoCaixa de Barcelona ACP: Humanitzar per transformar. Durant tot el matí, la jornada acollirà conferències i experiències sobre l'Alternativa Eden en persones amb demència, l'edatisme i una taula on mirarem d'esbrinar com podem saber si estem treballant adequadament l'ACP.

Més informació


Activitat Consorci

És millor la coordinació assistencial en entorns sanitaris integrats que amb múltiples proveïdors?

Aquesta és una de les preguntes que respon el projecte COORDENA.CAT del qual es mostraran els resultats en una Sessió Tècnica CSC que se celebra el pròxim dijous 14 i que és d'inscripció gratuïta. En aquest estudi han participat 3.308 metges i metgesses d'atenció primària, hospitalària d'aguts i sociosanitària procedents de 32 àrees del sistema de salut de Catalunya.

Llegir més

Les centrals de compra pública europea del sector debaten i apunten els reptes de futur des de Barcelona

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), com associat a la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA), va ser l'amfitrió de l'Assemblea on es van escollir els nous càrrecs i, a més, es va organitzar una sessió per compartir coneixement entre aquestes centrals europees i els associats al CSC.

Llegir més

Les Open Communication Talks tanquen l'edició d'enguany amb una sessió sobre mitjans de comunicació al sector salut

La comunicació externa i els mitjans de comunicació al sector salut han estat els protagonistes de la darrera sessió del cicle Open Communication Talks 2019, que han comptat amb la participació de Mònica Bertran, periodista de TV3, i Laura Fíguls, periodista de l'Agència Catalana de Notícies.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Presentació de les conclusions dels 17 reptes professionals al III Fòrum de Diàleg Professional

Dilluns vinent tindrà lloc la III reunió plenària del Fòrum de Diàleg Professional on es presentaran les conclusions dels 17 reptes professionals de present i de futur en el marc del sistema sanitari català. Representants de CAPSS presentaran les conclusions del grup de treball que han coordinat, corresponent al repte 14: Millorar la qualitat de l'ocupació en el sistema sanitari català.

Publicades les instruccions per a la participació de les persones treballadores a les eleccions del dia 10 de novembre

El DOGC de 24 d'octubre publica l'ordre TSF/190/2019, per la qual s'estableixen les instruccions necessàries per a la participació de les persones treballadores en les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat del dia 10 de novembre de 2019.

més informació


T'interessa

Nova jornada sobre acompanyament i la relació d'ajuda

El Centre Sociosanitari Frederica Montseny de Viladecans impulsa aquesta sessió que comptarà amb conferències i tallers pràctics, i que és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala. Ja es pot consultar el programa complet i fer la inscripció.

Més informació

Salut Pública lliura diplomes d'adhesió al projecte Empreses Promotores de Salut

Entre els premiats hi ha diversos associats al CSC com el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Orienta, la Fundació privada Hospital Asil de Granollers, Parc Salut Mar i l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. El distintiu acredita que són organitzacions que, a més de complir amb totes les mesures de seguretat i de prevenció de riscos laborals, es preocupen pel benestar dels seus treballadors.

Més informació

Nou informe sobre el suïcidi als mitjans de comunicació

Obertament ha publicat un informe que inclou diverses entrevistes a activistes en primera persona i entitats de prevenció del suïcidi, a més d'algunes recomanacions a tenir en compte a l'hora de cobrir històries relacionades amb la temàtica. L'informe demostra, entre altres qüestions, que els continguts que donen veu a persones que han superat alguna crisi relacionada amb el suïcidi tenen un efecte beneficiós per a la ciutadania.

Més informació

Actes i jornades

  • 5 de novembre Barcelona. Jornada de compra pública socialment responsable: L'obligació de les administracions d'innovar per garantir els drets humans en un món globalitzat >>més
  • 7 i 8 de novembre Reus. IV Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre >>més
  • 8 de novembre Barcelona Jornada Setge a l'assetjament >>més
  • 15 de novembre Madrid. VIII Jornada Centro Nacional de Epidemiología-Sociedad Española de Epidemiología >>més
  • 18 de novembre Madrid. Jornada del Día Europeo para el Uso Prudente de los Antibióticos 2019 >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrés Europeu de Salut Pública >>més
  • 21 de novembre Barcelona. 4a Jornada sobre Bioètica del PSMAR >>més
  • 22 de novembre Barcelona. Jornada "Més enllà del cel o de l'infern de les pantalles: una mirada a la complexitat" >>més
  • 25 i 26 de novembre Barcelona. XXIII Jornades Internacionals sobre Tuberculosi >>més
  • 3 de desembre Sant Boi. Introducció a la Teràpia Basada en la Mentalització amb adolescents >>més


Publicacions oficials

DOGC

ACORD GOV/151/2019, de 22 d'octubre, pel qual es crea el Programa per a la implementació del sistema de gestió i tramitació electrònica del règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs i del personal al servei de l'Administració de la Generalitat.

 ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball