Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Nova jornada sobre contractació pública

Ja ha passat més d'un any de l'aplicació de la nova llei de contractació del sector públic i des del CSC celebrarem una nova jornada gratuïta el pròxim 12 de novembre per analitzar les connexions entre la llei i el dret de competència, els secrets empresarials i el dret laboral. Consulta ja el programa i fes la inscripció abans que es completi l'aforament de la sala.

Més informació

Demà debatem sobre comunicació i salut amb les periodistes de TV3, La Vanguardia i l'ACN

Arriba una nova trobada del cicle Open Communications Talks CSC 2019, que se celebrarà demà de 12 a 14 hores a la seu del CSC. En aquesta ocasió realitzarem un debat amb les periodistes de TV3, La Vanguardia i l'Agència Catalana de Notícies responsables de la informació sanitària -Mònica Bertran, Ana Macpherson i Laura Fíguls, respectivament- encara queden algunes places, però és necessari fer la inscripció gratuïta per accedir a la sala.

Més informació


Activitat Consorci

El CSC rep l'"Etiqueta Responsable" pel seu compromís amb la responsabilitat social

El president de l'entitat ha rebut el distintiu que acredita al CSC pel compliment de compromisos responsables en els àmbits econòmic, social i ambiental

Llegir més

11 centrals de compra pública europees es reuniran al CSC en el marc de l'assemblea de l'European Health Public Procurement Alliance

Els pròxims 28 i 29 d'octubre el CSC, membre de l'EHPPA, acollirà l'assemblea d'aquesta organització que aplega les centrals de compra pública europees més importants del sector sanitari. Abans de l'assemblea, el dilluns 28 al matí se celebrarà el 1r Fòrum Europeu de Compra Pública Sanitària adreçat a tots els centres catalans associats al CSC per parlar cap on va la compra publica i quines són les principals tendències a Europa.

Llegir més

Humanitzar per transformar, nova jornada d'atenció centrada en la persona

Ja estan obertes les inscripcions gratuïtes per a la IV Jornada d'Atenció Social CSC que enguany tractarà sobre ACP: Humanitzar per transformar i que se celebrarà el matí del 5 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona. La jornada comptarà amb una conferència sobre el model Greenhouse i els principis de l'Alternativa Eden en persones amb demència, a més el degà del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya dissertarà sobre edatisme i tindrem un col·loqui per veure com es pot mesurar el treball en ACP.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Les patronals organitzen una Sessió Plenària sobre la retribució en vacances

El 30 d'octubre a les 16 hores tindrà lloc una sessió plenària conjunta organitzada per les associacions empresarials CAPSS, UCH i ACES, per informar els associats sobre l'aplicació de la Sentència 535/2019 de la retribució en vacances en l'àmbit del SISCAT.

CAPSS participa en un grup de treball per a la gestió de la diversitat LGTBI

CAPSS participarà en el primer grup de treball per a la gestió de la diversitat LGTBI a empreses i organitzacions impulsat per Barcelona Activa i la Fundació Factor Humà. Un espai on compartir experiències, reflexionar, trobar sinergies i proposar accions per avançar en un model de societat més inclusiva i igualitària.T'interessa

Publicat l''Estudi de polítiques locals de salut pública 2018'

Aquest estudi anual, impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals, permet als ajuntaments tenir un informe general de síntesi i un altre individualitzat amb dades particularitzades referides a cada municipi sobre la gestió i organització municipal en matèria de Salut Pública. Les dades són presentades de manera que es fa possible la comparació amb les dels municipis de similar volum poblacional. A més, en obert es poden consultar els principals resultats de l'edició 2018.

Més informació

L'impost de begudes ensucrades redueix un 22% el consum

L'Agència de Salut Pública de Catalunya facilita un espai web amb tot el que cal saber sobre aquest impost i el seu impacte, després que la UPF i la UB n'hagin elaborat un estudi que mostra la reducció del consum després de la posada en marxa de l'impost.

Més informació

Nova edició del Màster en Gestió Integral de Serveis en AP, socials i hospitalaris

La Universitat de Barcelona (UB) posarà en marxa una nova edició del seu Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (GESAPH), i ho farà amb una jornada inaugural el pròxim 7 de novembre que està oberta a tot el públic i que comptarà amb experts de la gestió i representants del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, col·laborador d'aquest màster.

Més informació

Un estudi analitza el sistema de salut a Espanya en comparació a Europa

L'Observatori Social 'la Caixa' ha publicat un nou estudi que compara Espanya amb Europa respecte a la millora de la salut de la població, la promoció d'hàbits saludables, l'accés a l'atenció sanitària i la viabilitat dels serveis de dependència.

Més informació

Actes i jornades

 • 18 i 25 d'octubre Mollet del Vallès. 1a Jornada per a professionals referents de SMIA >>més
 • 24 d'octubre Barcelona. I Jornada VINCat-PROA-Pediatria >>més
 • 25 d'octubre Barcelona. Models de gestió i organització per al futur dels professionals de la salut >>més
 • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
 • 30 d'octubre Barcelona. Healthio Day: 3D Printing Applications in Healthcare >>més
 • 7 i 8 de novembre Reus. IV Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre >>més
 • 8 de novembre Barcelona Jornada Setge a l'assetjament >>més
 • 15 de novembre Madrid. VIII Jornada Centro Nacional de Epidemiología-Sociedad Española de Epidemiología >>més
 • 18 de novembre Madrid. Jornada del Día Europeo para el Uso Prudente de los Antibióticos 2019 >>més
 • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més
 • 21 de novembre Barcelona. 4a Jornada sobre Bioètic del PSMAR >>més
 • 22 de novembre Barcelona. Jornada "Més enllà del cel o de l'infern de les pantalles: una mirada a la complexitat" >>més
 • 25 i 26 de novembre Barcelona. XXIII Jornades Internacionals sobre Tuberculosi >>més
 • 3 de desembre Sant Boi. Introducció a la Teràpia Basada en la Mentalització amb adolescents >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE SLT/186/2019, d'11 d'octubre, per la qual es modifica l'Ordre SLT/149/2019, de 2 de juliol, per la qual es determinen per a l'any 2019 els preus unitaris per a la contraprestació de l'atenció hospitalària i especialitzada.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball