Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Comunicat del CSC davant la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem

Davant del context i la situació política i social a Catalunya després que s'hagi conegut la sentència en la causa 20907/2017 del Tribunal Suprem, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) com a agent clau del sector sanitari i social, i des del respecte a la decisió judicial, ha fet públic un comunicat.

Veure comunicat

Últimes places per a la sessió de comunicació i salut

Les periodistes de TV3, La Vanguardia i l'Agència Catalana de Notícies responsables de la informació sanitària -Mònica Bertran, Ana Macpherson i Laura Fíguls, respectivament- seran les participants del debat que el pròxim 24 d'octubre tindrem al CSC en el marc de les Open Communication Talks CSC, que són d'inscripció gratuïta fins a completar l'aforament

Més informació

Ajornada la Sessió Tècnica CSC de demà

La Sessió Tècnica CSC d'aquest dijous 17 d'octubre ha estat ajornada i se celebrarà el 20 de febrerActivitat Consorci

Coneix la incidència de normatives sectorials en el dret de la contractació pública

Ja ha passat més d'un any de l'aplicació de la nova llei de contractació del sector públic i des del CSC celebrarem una nova jornada gratuïta el pròxim 12 de novembre per analitzar les connexions entre la llei i el dret de competència, els secrets empresarials i el dret laboral. Consulta ja el programa i fes la inscripció abans que es completi l'aforament de la sala.

Llegir més

El CSC participa en la conferència de consens sobre salut i migració a Europa

La International consensus conference for establishing a European level Migration Health Database ha comptat amb la participació com a experta internacional invitada de la directora del Servei d'Estudis del CSC, M. Luisa Vázquez. La conferència està coorganitzada per la facultat de Medicina de la Universitat de Pécs (Hongria), centre col·laborador de l'OMS, i l'Oficina Europea de l'OMS.

Llegir més

Humanitzar per transformar, nova jornada d'atenció centrada en la persona

Ja estan obertes les inscripcions gratuïtes per a la IV Jornada d'Atenció Social CSC que enguany tractarà sobre ACP: Humanitzar per transformar i que se celebrarà el matí del 5 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona. La jornada comptarà amb una conferència sobre el model Greenhouse i els principis de l'Alternativa Eden en persones amb demència, a més el degà del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya dissertarà sobre edatisme i tindrem un col·loqui per veure com es pot mesurar el treball en ACP.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Algunes multinacionals ja utilitzen la Intel·ligència Artificial en les entrevistes de treball

Diferents programes de selecció de personal amb algoritmes d'anàlisi facial s'estan utilitzant per multinacionals. El sistema posa nota a les persones candidates segons indicadors de com gesticula o si les frases que utilitza són molt llargues o molt curtes.

més informació

El BOE publica els festius de 2020

El BOE d'11 d'octubre publica la Resolució de 3 d'octubre de 2019, de la Direcció General de Treball, per la qual es publica la relació de festes laborals per a l'any 2020.

veure BOE

Treball determina els serveis mínims de la vaga general

El Departament de Treball, Afers Socials i Família ha determinat els serveis mínims que garanteixen els serveis essencials que s'han de prestar durant la vaga general prevista per al dia 18 d'octubre i que afecta totes les persones treballadores dels centres de treball a Catalunya.

més informació


T'interessa

Nou equip de govern a l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació

L'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha engegat un nou mandat amb un renovat equip presidit per Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi del Llobregat i vicepresidenta del CSC, també s'ha incorporat com a diputat adjunt per a la Salut Pública i Consum, Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca i vocal del Consell Rector del CSC.

Més informació

UCf inicia la segona edició de l'Update sobre Serveis Generals

El pròxim mes de novembre comença la segona edició de l'Update sobre Serveis Generals per als professionals d'aquest àmbit al sector sanitari, organitzat per UCf. Ja es pot consultar el programa complet i les dates de les pròximes sessions.

Més informació

Recomanacions per al tractament mediàtic de persones en situació de vulnerabilitat

El Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya ha publicat aquest nou document que permetrà millorar el tractament de la informació que s'ofereix sobre persones en situació de vulnerabilitat a través de 16 recomanacions per als mitjans de comunicació, per als representants polítics o de l'administració pública, pels gabinets de comunicació i per a la ciutadania.

Veure document

Actes i jornades

 • 18 i 25 d'octubre Mollet del Vallès. 1a Jornada per a professionals referents de SMIA >>més
 • 24 d'octubre Barcelona. I Jornada VINCat-PROA-Pediatria >>més
 • 25 d'octubre Barcelona. Models de gestió i organització per al futur dels professionals de la salut >>més
 • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
 • 30 d'octubre Barcelona. Healthio Day: 3D Printing Applications in Healthcare >>més
 • 7 i 8 de novembre Reus. IV Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre >>més
 • 15 de novembre Madrid. VIII Jornada Centro Nacional de Epidemiología-Sociedad Española de Epidemiología >>més
 • 18 de novembre Madrid. Jornada del Día Europeo para el Uso Prudente de los Antibióticos 2019 >>més
 • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més
 • 22 de novembre Barcelona. Jornada "Més enllà del cel o de l'infern de les pantalles: una mirada a la complexitat" >>més
 • 25 i 26 de novembre Barcelona. XXIII Jornades Internacionals sobre Tuberculosi >>més
 • 3 de desembre Sant Boi. Introducció a la Teràpia Basada en la Mentalització amb adolescents >>més

2020

 • 12 al 17 d'octubre Roma. 16th World Congress on Public Health >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE SLT/180/2019, de 2 d'octubre, per la qual es crea la Comissió Assessora en Teràpies Complementàries en el Marc del Tractament del Càncer i d'Altres Malalties Greus.

RESOLUCIÓ TSF/2582/2019, de 8 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats destinades a la realització de programes d'interès general, amb càrrec a l'assignació tributària del 0,7% de l'impost sobre la renda de les persones físiques de les comunitats autònomes, de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball