Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC celebra una nova sessió tècnica centrada en l'accés universal a l'atenció en salut a Europa

Sota el títol Accés universal a l'atenció en salut a Europa. Fins a quin punt l'hem assolit? Quines són les implicacions per a la política?, el pròxim 17 d'octubre tindrà lloc una nova sessió tècnica del CSC. Sarah Thompson, especialista sènior en finançament de la salut, i Tamás Evetovits, cap de l'oficina de la salut de WHO Barcelona Office for Health Systems Strengthening (OMS Europa), seran les ponents junt a Marisol Rodríguez, catedràtica de la Universitat de Barcelona. Les incripcions, que són gratuïtes, ja es troben obertes. 

més informació


Activitat Consorci

Nou debat sobre comunicació i salut

Les periodistes de TV3, La Vanguardia i l'Agència Catalana de Notícies responsables de la informació sanitària -Mònica Bertran, Ana Macpherson i Laura Fíguls, respectivament- seran les participants del debat que el pròxim 24 d'octubre tindrem al CSC en el marc de les Open Communication Talks CSC, que són d'inscripció gratuïta fins a completar l'aforament. Les tres periodistes convidades són tot un referent en la informació en salut i amb elles es debatrà sobre els reptes de la informació sanitària i la relació entre els departaments de Comunicació i els periodistes en aquest sector.

Llegir més

La directora del SEPPS, membre del comitè científic del 16è Congrés Mundial de Salut Pública 2020

La directora del Servei d'Estudis i Prospectives en Polítiques de Salut (SEPPS) del CSC, M Luisa Vázquez, és un referent en recerca de l'àmbit sanitari i aportarà la seva visió i experiència com a membre del comitè científic internacional en el 16è Congrés Mundial de Salut Pública 2020, que se celebrarà a Roma del 12 al 17 d'octubre de 2020.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Convocada vaga general l'11 d'octubre

El sindicat CSC Intersindical ha convocat vaga general pel pròxim 11 d'octubre de 2019 en tot l'àmbit territorial de Catalunya. En les empreses amb treball a torns continuats, la vaga començarà amb l'inici del torn de nit del dia 10 d'octubre i acabarà amb la finalització del torn de tarda del dia 11 d'octubre.

més informació

L'OIT elabora guia per establir una ordenació del temps de treball equilibrada

L'Organització Internacional del Treball ha publicat la Guia per establir una ordenació del temps de treball equilibrada. El document està dissenyat per ajudar a les organitzacions a prendre decisions sobre com estructurar l'ordenació del temps de treball d'una manera "equilibrada" per al benefici mutu de les persones treballadores i les empreses. L'OIT considera equilibrada l'ordenació si: cobreix les següents dimensions, es promou la salut i la seguretat, s'augmenta la productivitat i la sostenibilitat de les empreses, a més de millorar l'equilibri entre treball i vida privada, promoure la igualtat de gènere i facilitar l'elecció i la influència de les persones treballadores en les seves hores de treball.

més informació

El Govern amplia el Programa DIL a tot el sector públic

El Govern ha aprovat estendre el Programa DIL d'integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a la totalitat del sector públic. Amb l'acord, les entitats del sector públic es podran adherir al programa i s'ampliarà el nombre de llocs de treballs per a aquest col·lectiu.

més informació


T'interessa

Josep Redorta, premi Mediació 2019 de l'ICAB

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha atorgat el premi Mediació 2019 a Josep Redorta, soci d'honor de la Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS), durant el III Congrés de Mediació de l'advocacia. El guardó distingeix una figura de la mediació de reconegut prestigi i trajectòria en aquest sistema de resolució afirmativa del conflicte.

més informació

TIC Salut Social realitza dues enquestes sobre l'atenció no presencial

La Fundació TIC Salut Social, dins el projecte Latitud, està realitzant una anàlisi de les diferents visions, necessitats i expectatives del sector sanitari sobre un nou model assistencial no presencial per definir una estratègia comuna pels pròxims 5 anys. Amb l'objectiu de recollir la visió del sector, han elaborat dues enquestes per determinar com hauria de ser aquest nou model. La primera sobre la visió de l'atenció no presencial i la segona sobre projectes i experiències de telemedicina.

més informació

YASIT guanya el premi GrausTIC a la integració social

YASIT, col·laborador del CSC, ha guanyat el premi GrausTIC 2019 a la integració social a través de les TIC. Aquest és un reconeixement per a aquells professionals, empreses o institucions que promouen l'ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació, l'esforç exportador i la responsabilitat social. El CSC i YASIT participen en una comunitat de coneixement que permet als nostres associats portar els avantatges de la tecnologia robòtica als seus centres i fer créixer la mateixa per tal que s'adapti a les necessitats de l'atenció sanitària i social.

més informació

Actes i jornades

 • 4 d'octubre Barcelona. 2a Jornada "Els extremismes i les seves derives violentes. Subjectivitat i llaç social" >>més
 • 4 d'octubre Vic. III Jornada d'Innovació de l'Aliança Estratègica C-17 >>més
 • 7 i 8 d'octubre Pécs. Consensus Conference for establishing a European level Migration Health Database >>més
 • 9 d'octubre Sabadell. VII Jornada 'La salut mental la fem entre tots'Prevenció del suïcidi: connect@ amb la vida >>més
 • 9 d'octubre Barcelona. Curs: ABC de les fundacions >>més
 • 10 d'octubre Tarragona. 1er Congrès d'infermeria familia i comunitària: "La infermera amb tu pel camí de la vida" >>més
 • 15 d'octubre Madrid. III Jornada sobre vacunaciones de la SEE >>més
 • 18 i 25 d'octubre Mollet del Vallès. 1a Jornada per a professionals referents de SMIA >>més
 • 24 d'octubre Barcelona. I Jornada VINCat-PROA-Pediatria >>més
 • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
 • 7 i 8 de novembre Reus. IV Jornada d'Infermeria Oncològica de Tarragona i Terres de l'Ebre >>més
 • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més

2020

 • 12 al 17 d'octubre Roma. 16th World Congress on Public Health >>més


ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball