Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC estrena nou espai web dedicat a la Responsabilitat Social

Els professionals del sector sanitari i social tenen un nou lloc de referència a internet en l'àmbit de la Responsabilitat Social, des d'aquesta setmana el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) compta amb un espai a la seva pàgina web amb la informació dels diferents projectes que l'entitat ha engegat per complir amb el seu compromís tant amb la Responsabilitat Social com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l'Organització de les Nacions Unides (ONU). En aquest nou apartat, a més dels projectes del CSC, es poden trobar recursos útils en Responsabilitat Social, tota la informació sobre els ODS i el seu desenvolupament a Catalunya, i una bústia per participar directament amb la nostra institució.

Nou espai web

Gemma Craywinckel, nova directora gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Ahir el patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va acordar per unanimitat nomenar a la doctora Gemma Craywinckel i Martí, directora gerent de la fundació. Doctorada per la UAB i llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB, Craywinckel és metge especialista en Cirurgia General i Digestiva i diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE. La doctora Craywinckel ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a metge assistencial i posteriorment en diferents posicions directives.

Més informació


Activitat Consorci

Demà les patronals i sindicats de l'àmbit de l'atenció a la gent gran reivindicaran millores per al sector

El CSC, conjuntament amb les altres patronals i sindicats, llegiran un manifest conjunt a les portes del Palau de la Generalitat per reivindicar l'equitat i la qualitat en l'atenció a la gent gran, i una millora de les condicions laborals dels professionals

Llegir més

Una delegació de la Caja Costarricense del Seguro Social (CCSS) visita Catalunya per conèixer el model sanitari català

La delegació de la CCSS es troba aquests dies a Barcelona per tal de conèixer de primera mà el model sanitari català i les seves institucions, entre elles el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC)

Llegir més

Recupera el I Fòrum de Salut i Benestar Social

Finalitza el curs i és un bon moment per recuperar el I Fòrum de Salut i Benestar Social que el CSC va celebrar a Barcelona, conjuntament amb l'Institut de la Pau de l' ONU i la Universidad de Castilla-La Mancha. El Fòrum va comptar amb una ponència del professor Federico Mayor Zaragoza i una taula de debat amb tots els consellers de Salut que ha tingut Catalunya des de la recuperació de la democràcia, a més d'una conferència i una taula tècnica en relació als Objectius de Desenvolupament Sostenible. A la nostra web hi trobaràs el vídeo de resum, un vídeo íntegre amb totes les taules i conferències, i altres materials d'interès, sobre el Fòrum de Salut i Benestar Social

Llegir més


Informació Patronal CAPSS

Nova reunió del comitè executiu del FDP

El 23 de juliol es va reunir el Comitè Executiu del Fòrum de Diàleg Professional. En la reunió presidida per la Consellera de Salut, les persones que coordinen els diferents grups han presentat les línies de treball corresponents a cada repte. Pel que fa al grup 14 que ha de respondre al repte de millorar la qualitat de l'ocupació en el sistema sanitari català, i que està coordinat per la direcció de CAPSS, es van presentar les accions que s'han determinat com a prioritàries.

El Govern aprova el pla sobre polítiques de igualtat de gènere

La Patronal CAPSS ha publicat la circular 13.19 que recull els principals elements del Pla estratègic de polítiques d'igualtat de gènere del Govern de la Generalitat de Catalunya pel  període 2019-2022.

Veure circular

La DGPS presenta el procediment d'acreditació per a la prescripció infermera

El 18 de juliol els representants de la Direcció General de Professionals de la Salut van presentar als responsables de Recursos Humans de les entitats del SISCAT el document Acreditació infermera per a l'exercici de la indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà. Aquesta presentació recull totes les indicacions a seguir per tal que les infermeres puguin acreditar-se tant en el procediment de caràcter extraordinari com en l'ordinari.

Més informació


T'interessa

Segona edició del Update sobre Serveis Generals

Després de l'éxit de la primera edició, UCf ha llençat de nou el Update sobre Serveis Generals per al professionals d'aquest àmbit al sector sanitari. Ja es pot consultar el programa complet i les dates de les pròximes sessions.

Més informació

Nova infografia sobre les malalties relacionades amb el treball

L'Agència de Salut Pública de Barcelona ha publicat una nova infografia amb els casos de malalties relacionades amb el treball, i els trastorns ansiosos i depressius continuen essent els més freqüents, tal com marcaven estudis anteriors.

Més informació

Actes i jornades

  • 3 al 6 setembre Oviedo. XXXVII Reunión Científica de la SEE - XIV Congresso da APE - XVIII Congreso SESPAS >>més
  • 2 i 3 d'octubre Vic. VIII Jornades d'Actualització d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya >>més
  • 7 i 8 d'octubre Pécs. Consensus Conference for establishing a European level Migration Health Database >>més
  • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE SLT/141/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableix per a l'any 2019 la tarifa màxima dels serveis de litotrípsia extracorpòria que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/142/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 les tarifes màximes dels serveis de diàlisi efectuats pels centres i establiments sanitaris d'àmbit no hospitalari que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/143/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 les tarifes màximes dels serveis de rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/144/2019, de 15 de juliol, per la qual es determina la càpita mitjana corresponent al sistema de contraprestació de l'atenció especialitzada familiar i comunitària i de salut pública en l'àmbit de l'atenció primària per a l'any 2019.

ORDRE SLT/145/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen les tarifes màximes dels tractaments de medicina nuclear que contracti el Servei Català de la Salut per a l'any 2019.

ORDRE SLT/146/2019, de 15 de juliol, per la qual s'aproven les tarifes màximes dels serveis de transport sanitari no urgent que convingui o contracti el Servei Català de la Salut per a l'any 2019.

ORDRE SLT/147/2019, de 15 de juliol, per la qual es determinen per a l'any 2019 els preus unitaris de l'atenció psiquiàtrica i de salut mental.

ORDRE SLT/148/2019, de 2 de juliol, per la qual s'estableixen les tarifes màximes per a l'any 2019 dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/149/2019, de 2 de juliol, per la qual es determinen per a l'any 2019 els preus unitaris per a la contraprestació de l'atenció hospitalària i especialitzada.

ORDRE SLT/151/2019, de 19 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre SLT/108/2013, de 21 de maig, per la qual es regula la Comissió Tècnica en Matèria de Documentació Clínica, i se n'actualitza el contingut.

ORDRE PRE/152/2019, de 15 de juliol, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 els preus unitaris corresponents a la contraprestació dels serveis duts a terme pels centres sociosanitaris.

RESOLUCIÓ SLT/2026/2019, de 19 de juliol, de cessament i nomenament de membres del Consell de Direcció de la Regió Sanitària Girona del Servei Català de la Salut.

RESOLUCIÓ TSF/1962/2019, de 16 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a l'exercici 2019 (ref. BDNS 466792).

 Ofertes de Treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

Ofertes de treball