Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Recupera els vídeos de les jornades del CSC

L'estiu és un bon moment per recuperar les jornades que el CSC ha realitzat durant aquest curs, tant si vas assistir però vols tornar a veure una ponència o una taula en concret, així com si no vas poder assistir però és un tema del teu interès. Gairebé totes les jornades del CSC es poden veure en els vídeos de la retransmissió en directe que es fa a través de Periscope, allà trobaràs totes les Sessions Tècniques, les Trobades de Salut Pública, les Open Communication Talks... així com jornades específiques com ara la de protecció de dades o la d'atenció social, entre d'altres.

Veure vídeos


Activitat Consorci

Èxit de la Conferència Internacional del Projecte Equity LA II, que va comptar amb alta presència internacional

Més de 150 assistents, salubristes, autoritats de salut, professionals dels serveis de salut, acadèmics/ques i investigadors/es d'11 països d'Amèrica Llatina i Europa van assistir al lliurament de resultats del projecte Equity LA II, investigació de sis anys de durada liderada pel Servei d'Estudis del CSC

Llegir més

Premi extraordinari de doctorat a la tesi sobre continuïtat assistencial elaborada al CSC

Sina Waibel és l'autora d'una de les tesis doctorals elaborades dins la línia de recerca en avaluació de la integració assistencial, liderada des del Servei d'Estudis del CSC, i desenvolupada en col·laboració amb el Grup d'Avaluació de la Integració Assistencial (GAIA). La Universitat Autònoma de Barcelona l'ha premiat com a tesi que ha destacat per la seva aportació al coneixement i avenç

Llegir més


Informació patronal CAPSS

CAPSS celebra una nova Sessió Plenària

El passat dijous, 11 de juliol, es va celebrar la Sessió Plenària de CAPSS on van assistir més de 60 responsables i tècnics de gestió de persones de les entitats associades al CSC. En la sessió es van debatre i analitzar temes com la necessitat de professionals, les novetats sobre el registre de la jornada, la jubilació parcial, la normativa sobre igualtat, la negociació col·lectiva i la proposta d'accions per fer front a l'increment de l'absentisme.

El Govern aprova el Pla estratègic de polítiques d'igualtat de gènere

El DOGC d'11 de juliol publica l'Acord de Govern 96/2019, de 9 de juliol, pel qual s'aprova el Pla estratègic de polítiques d'igualtat de gènere del Govern de la Generalitat de Catalunya 2019-2022.

més informació

La UE aprova una nova Directiva sobre conciliació laboral i familiar

El Diari Oficial de la Unió Europea de 12 de juliol publica la Directiva (UE) 2019/1158 del Parlament Europeu i del Consell de 20 de juny de 2019 relativa a la conciliació de la vida familiar i la vida professional dels progenitors i els cuidadors, i per la qual es deroga la Directiva 2010/18/UE del Consell.

més informació


T'interessa

El cúmul dels medicaments sense ús a les llars és una de les causes de malbaratament

En les últimes dècades, la quantitat de medicaments no usats que es deixen a les llars ha augmentat. Els resultats d'aquest estudi exposen les diferents raons per les quals es malbaraten els medicaments i s'acumulen a les llars.

més informació

La Fundació Hospital St. Jaume i Sta. Magdalena forma en teràpia de dol

El taller se celebrarà de l'1 al 3 de novembre sota el títol Teràpia de dol com reconstrucció del significat. La formació oferirà una àmplia gamma de tècniques útils i aplicables per processar el dol en entorns individuals i grupals.

més informació

Nou document sobre els esdeveniments adversos

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) ha publicat recentment el document "Reflexions sobre errors i esdeveniments adversos. Ètica del reconeixement, la reparació i la prevenció" amb l'objectiu de promoure l'acceptació que els esdeveniments adversos es donen i impulsar una reflexió sobre la necessitat d'assumir-ne la responsabilitat, estimular la seva comunicació i reparació, l'anàlisi dels factors que hi poden haver influït i l'elaboració de mecanismes per reduir la possibilitat que es repeteixin

Veure document

Actes i jornades

  • 3 al 6 setembre Oviedo. XXXVII Reunión Científica de la SEE - XIV Congresso da APE - XVIII Congreso SESPAS >>més
  • 2 i 3 d'octubre Vic. VIII Jornades d'Actualització d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya >>més
  • 7 i 8 d'octubre Pécs. Consensus Conference for establishing a European level Migration Health Database >>més
  • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

EDICTE de 9 de juliol de 2019, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte d'ordre per la qual s'actualitzen les malalties de declaració obligatòria.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball