Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Ja està en marxa el seminari internacional del projecte Equity-LA II

Avui i demà es poden seguir en directe i recuperar en vídeo les conferències i taules rodones del seminari internacional que s'està celebrant a Xile sota el lema: La integración de la atención en redes de servicios de salud de América Latina. Avanzando mediante investigación acción participativa. El Servei d'Estudis del CSC, que lidera aquest projecte, hi participarà amb exposicions de diversos dels seus experts, inclosa la conferència de clausura sobre les perspectives de futur de la integració sanitària i social que serà impartida pel director general del CSC

Veure seminari


Activitat Consorci

Els reptes en la gestió dels medicaments de malalties neurodegeneratives, a debat en el cicle del CSC

Arriba una nova sessió del cicle #farmaCSC sobre Gestió pública dels medicaments innovadors on la cap de Servei de Farmàcia de l'hospital Vall d'Hebron, Maria Queralt, farà la conferència inicial sobre la situació dels tractaments farmacològics en malalties neurodegeneratives. Després hi haurà la presentació de les innovacions farmacològiques i un ampli debat amb experts moderat per Lluís Bohigas i el director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert. Ja es pot fer la inscripció, gratuïta per als associats al CSC

Llegir més

Oberta la convocatòria pels Premis Avedis Donabedian de qualitat a les institucions sanitàries

Ja es poden presentar candidatures per a les diferents categories, inclosa la del premi al millor projecte d'integració assistencial, que atorga el CSC. A més, ja es pot veure el vídeo de resum de l'acte de lliurament de premis de la darrera edició

Llegir més


Informació patronal CAPSS

La OIT aprova un nou conveni contra la violència l’assetjament al treball

L'Organització Internacional del Treball (OIT) ha aprovat en la conferència del seu centenari un nou conveni i una recomanació complementària per fer front a les situacions de violència i assetjament en el lloc de treball. 

més informació

Publicat un nou butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya

El Butlletí del mapa de la negociació col·lectiva a Catalunya neix amb l'objectiu d'analitzar amb periodicitat semestral l'estructura de la negociació col·lectiva a Catalunya. Les dades provenen del Cercador de convenis col·lectius del Consell de Relacions Laborals de Catalunya i del Registre estatal de convenis col·lectius del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

més informació


T'interessa

El Govern aprova un pla d'atenció integrada dels serveis sanitaris i socials

El Govern de Catalunya ha aprovat la creació del Pla d'atenció integrada social i sanitària (PAISS), una estratègia per promoure l'autonomia personal i facilitar la permanència en l'entorn habitual i la inclusió social de persones grans i amb necessitats complexes. Segons el mateix Executiu es tracta "de crear un model d'atenció integrada dels serveis sanitaris i socials" amb l'objectiu de "situar la persona al centre", a més, s'apunta que  "per fer efectiu els objectius del PAISS caldrà desenvolupar un conjunt d'eines i instruments compartits entre els departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies".

Més informació

Publicat l'informe Quiral sobre 'Dona, salut i comunicació'

La Fundació Vila Casas ha publicat el seu informe Quiral, que anualment analitza la transmissió que els mitjans de comunicació fan del coneixement mèdic i de salut a la societat. Aquesta darrera edició estudia la persistència de biaixos en el llenguatge i en les imatges que acompanya els textos periodístics, així com l'evolució de la visibilitat de la dona com a font d'informació experta en l'àmbit de la salut i la biomedicina. A més, s'han incorporat a l'estudi les recerques realitzades en motors de recerca sobre qüestions de salut que guarden relació amb les qüestions de gènere.

Veure informe

Recomanacions per a la seguretat i salubritat a les platges

Cuida les platges i cuida't tu és la campanya iniciada pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, que ofereix als municipis costaners de la demarcació de Barcelona (a excepció de Barcelona ciutat) suport per garantir la seguretat i salubritat a les platges.

més informació

Nou programa d'innovació en salut amb 30 milions per finançar projectes innovadors

El CatSalut finança, per primera vegada, 18 projectes a través del nou Programa de Compra Pública d'Innovació en Salut. L'objectiu és millorar la qualitat i l'eficiència dels serveis i els resultats en salut en el conjunt del sistema.

més informació

Actes i jornades

  • 26 i 27 de juny Santiago de Chile. Conferencia Internacional Proyecto Equity-LA II >>més
  • 3 i 4 de juliol Vic. II Congrés de l'Acció Social >>més
  • 17 de juliol Puigcerdà. Present i futur de la mediació en salut a Catalunya >>més
  • 3 al 6 setembre Oviedo. XXXVII Reunión Científica de la SEE - XIV Congresso da APE - XVIII Congreso SESPAS >>més
  • 29 i 30 d'octubre Barcelona. VII Congreso Internacional Dependencia y Calidad de Vida >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

RESOLUCIÓ SLT/1661/2019, de 12 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre, per a les actuacions en l'àmbit de la salut per a la prevenció de la infecció per VIH/sida corresponents a l'any 2019 (ref. BDNS 462533).

RESOLUCIÓ SLT/1662/2019, de 12 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre, per a les actuacions en l'àmbit de la salut de prevenció i tractament de les drogodependències, de l'any 2019 (ref. BDNS 462535).

RESOLUCIÓ SLT/1671/2019, de 18 de juny, de cessament i nomenament de vocals del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut.

RESOLUCIÓ SLT/1663/2019, d'11 de juny, per la que es delega en les persones titulars de les gerències territorials de l'Institut Català de la Salut la competència per nomenar directors dels programes assistencials en l'àmbit d'atenció primària de l'Institut.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

ofertes de treball