Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Últimes places per assistir al I Fòrum de Salut i Benestar Social

Resten només algunes places per completar l'aforament del I Fòrum de Salut i Benestar Social que se celebrarà el pròxim dimecres 20 de març al recinte modernista de Sant Pau. Al fòrum comptarem amb una conferència del professor Federico Mayor Zaragoza, president de l'Institut de la Pau de l'ONU, i una taula rodona amb tots els consellers de Salut que ha tingut Catalunya. La jornada se celebrarà just després de la Junta General del CSC i l'Assemblea General de CAPSS per tal de facilitar l'assistència dels associats.

Amb motiu dels diferents actes del pròxim de març, el butlletí Actualitat CSC de la setmana vinent s'enviarà el dijous 21 de març, i no el dimecres com es fa habitualment.

Més informació

Tancades les inscripcions per a la sessió tècnica sobre els aspectes ètics i legals de l'atenció al final de la vida

L'aforament ja està complet per a la Sessió Tècnica CSC de demà 14 de març: Aspectes ètics i legals d'atenció al final de la vida: cures pal·liatives, mort digna, eutanàsia. Per a totes aquelles persones interessades a seguir la sessió i que no han pogut inscriure's a temps, el CSC emetrà en directe la presentació del doctor en Filosofia i membre de l'Observatori de Bioètica i Dret de la Universitat de Barcelona, Albert Royes, així com les de les tres professionals, expertes en la matèria, que seguiran. Tot es podrà seguir a través dels perfils del CSC a Twitter i PeriscopeActivitat Consorci

La salut comunitària i el món local centraran la primera trobada de salut pública del CSC

El pròxim 28 de març s'inicia el cicle de Trobades de Salut Pública CSC 2019 i ho fa amb una taula a propòsit de l'informe SESPAS 2018 per reflexionar sobre la participació del món local en la salut comunitària. Aquesta trobada -que se celebrarà a la seu del CSC de 14 a 16 hores- és d'inscripció gratuïta però necessària per accedir a la sala. Els ponents per la trobada seran: Begoña Roman, professora de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i presidenta del Comitè d'Ètica de Serveis Socials de Catalunya; Andreu Segura, metge de Salut Pública jubilat i vocal de la Comissió de Bioètica i del Consell Assessor de Salut Pública de Catalunya;  i Jara Cubillo, metgessa de família i comunitària i cap del servei de l'Àrea de Promoció de la Salut del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

Llegir més

Nou article de protecció de dades per aclarir aspectes de la nova LOPD

L'equip de l'Àrea de Protecció de Dades del CSC ha publicat un nou article sobre la identificació dels interessats en les notificacions per mitjà d'anuncis i publicacions d'actes administratius, un dels aspectes que genera dubtes de la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD)

Llegir més


Informació patronal CAPSS

CAPSS organitza una sessió plenària extraordinària

El pròxim dilluns 18 de març tindrà lloc una sessió plenària extraordinària de la Patronal CAPSS, adreçada als responsables de gestió de persones de les entitats associades al CSC. El registre de jornada i les principals mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació seran els principals temes que es tractaran.

 

Novetats en el registre de jornada i la garantia d'igualtat entre homes i dones en l'ocupació

La Patronal CAPSS ha publicat dues noves circulars, la circular 07.19 referida a les mesures urgents per a la garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació, i la circular 08.19 sobre les mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball.

més informació

Nou Butlletí Projecte Àgora

En el butlletí d'aquest mes destaquem els quatre articles de Recursos Humans al món i l'anàlisi del llibre La evolución del liderazgo peregrino, on es relata en primera persona com s'exerceix el lideratge. Pel que fa a l'apartat unitat de coneixement, s'aborda la curiositat a les organitzacions.

veure butlletí

Increment retributiu paga extraordinària any 2013

El DOGC nº 7828 recull la RESOLUCIÓ 297/XII del Parlament de Catalunya, de validació del Decret llei 3/2019, del 22 de gener, sobre l'increment retributiu per a l'any 2019 i la recuperació parcial de l'import de la paga extraordinària de l'any 2013 per al personal del sector públic de la Generalitat de Catalunya.

més informació


T'interessa

Joan Guix, nou president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat Joan Guix com a president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que substitueix en el càrrec a Albert Fernández Terricabras, qui ha estat al capdavant de l'entitat els darrers 7 anys i a qui la consellera ha agraït la seva important tasca realitzada durant aquest període

Més informació

Nou programa per millorar la salut a les escoles

L'Ajuntament de Barcelona amb la participació de l'Agència de Salut Pública de Barcelona i el Consorci d'Educació de Barcelona, han posat en marxa el Programa "Escola Respira", que posa al centre la població infantil, un dels col·lectius més sensibles als efectes negatius en la salut de la contaminació, i impulsa noves actuacions als entorns escolars

Més informació

Actes i jornades

  • 14 de març Barcelona. Jornada Mapa de Tendències TiCSalut 2019 >>més
  • 14 de març Barcelona. Conferència: Noves mirades a conceptes clàssics >>més
  • 15 de març Tafalla. Innovaciones en atención integral domiciliaria y en la comunidad >>més
  • 20 de març Barcelona. Jornada experta sobre tuberculosi >>més
  • 22 de març Barcelona. XXII Jornada sobre el càncer de mama >>més
  • 26 de març Barceona. Jornada sobre la innovació en el control de les arbovirosis transmeses per mosquits a Catalunya: sinèrgia entre la salut pública i la recerca >>més
  • 11 i 12 d'abril Barcelona. XXIII Curs d'Actualització Vacunes 2019 >>més
  • 25 abril Barcelona. VII Jornada: Afrontar situaciones conflictivas a través de la terapia basada en la mentalización >>més
  • 3 al 6 setembre Oviedo. XXXVII Reunión Científica de la SEE - XIV Congresso da APE - XVIII Congreso SESPAS >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE SLT/37/2019, de 4 de març, per la qual es determinen per a l'any 2019 els preus unitaris per a la contraprestació de l'atenció hospitalària i especialitzada.

ORDRE SLT/38/2019, de 4 de març, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 les tarifes màximes dels serveis de rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/39/2019, de 4 de març, per la qual s'aproven les tarifes màximes dels serveis de transport sanitari no urgent que convingui o contracti el Servei Català de la Salut per a l'any 2019.

ORDRE SLT/40/2019, de 4 de març, per la qual s'estableixen les tarifes màximes per a l'any 2019 dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/41/2019, de 4 de març, per la qual es determina, per a l'any 2019, la càpita mitjana corresponent al sistema de contraprestació de l'atenció especialitzada familiar i comunitària i de salut pública en l'àmbit de l'atenció primària.

ORDRE SLT/42/2019, de 4 de març, per la qual s'estableixen per a l'any 2019 les tarifes màximes dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris d'àmbit no hospitalari que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/43/2019, de 4 de març, per la qual s'estableix per a l'any 2019 la tarifa màxima dels serveis de litotrípsia extracorpòria que contracti el Servei Català de la Salut.

BOE

Reial decret-llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Consulta les darreres convocatòries publicades a la nostra pàgina web.

Ofertes de treball