Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Últimes places per a la sessió tècnica sobre perspectiva de gènere als serveis sanitaris i socials

Només queden algunes places per a la sessió tècnica del CSC sobre Com adoptar una perspectiva de gènere als serveis sanitaris i socials?, que se celebrarà demà de 14 a 16 hores a la seu del CSC a Barcelona, i que comptarà amb Lucía Artazcoz, directora de Promoció de la Salut de l'Agencia de Salut Pública de Barcelona; Carme Valls del Centre d'Anàlisis i Programes Sanitaris (CAPS); i Iria Caamiña, coordinadora de l'Estratègia per a l'equitat de gènere del sistema sanitari al Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament de Salut. La sessió és gratuïta però cal omplir la inscripció per accedir a la sala.  

Més informació

Tancades les inscripcions per a la I Jornada de Treball Social Sanitari

L'aforament de la sala per a la I Jornada de Treball Social Sanitària del CSC del pròxim 15 de febrer s'ha omplert amb les inscripcions realitzades fins ara. Així, les inscripcions queden tancades però sí que s'obre una llista d'espera per tots els professionals interessats en assistir, per apuntar-se a aquesta llista d'espera cal enviar un correu electrònic a dirtecnica@consorci.org indicant: nom, cognoms, càrrec i entitat. Aquesta jornada se celebrarà al Caixaforum de Barcelona sota el lema: Social + Salut, sí es pot, i està organitzada per la Subcomissió de treball social sociosanitari del CSC

Més informació


Activitat Consorci

Arriba la tercera edició de les 'Open Communication Talks CSC'

El cicle de sessions sobre Comunicació del CSC s'inicia enguany el 7 de febrer amb una xerrada sobre newsletters i revistes corporatives on comptarem amb el responsable de Comunicació Interna de Transports Metropolitans de Barcelona, Albert Piqué, i la directora de Comunicació Digital de l'Ajuntament de Barcelona, Cristina Ribas. Ja es pot consultar el programa de tot l'any i fer la inscripció, necessària per accedir a la sessió.

Llegir més

Coneix quina informació ha d'aparèixer en els justificants de visita en relació a protecció de dades

El CSC dona resposta a la consulta dels seus associats, elevant-la a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, sobre el contingut que cal que aparegui en els justificants d'assistència mèdica quan qui el sol·licita és una persona vinculada al pacient.

Llegir més

El CSC reafirma el seu compromís per la gestió de la qualitat

L'Àrea Associativa, l'Àrea de Farmàcia i Medicament, la patronal CAPSS i el SACAC han renovat un any més el seu compromís pel sistema de gestió de la qualitat obtenint el certificat de la norma ISO 9001 (2015). Diverses àrees del CSC porten més de 10 anys, mantenint el compromís amb la certificació ISO 9001, que té com a objectiu la gestió de la qualitat i la millora continua

Llegir més


Informació patronal CAPSS

CAPSS celebra la primera Sessió Plenària del 2019

El passat divendres, 18 de gener, es va celebrar la primera Sessió Plenària del 2019 on van assistir més de 60 responsables i tècnics de gestió de persones de les entitats associades al CSC. L'aplicació dels plans de retribució flexible en les entitats de salut i socials, la transcendència laboral de la nova Llei de Protecció de dades i les principals novetats de la nova reforma laboral van ser els temes tractats a la primera part de la sessió. Posteriorment, es va informar sobre l'estat de situació de la negociació col·lectiva tant en l'àmbit social com en l'àmbit de la sanitat concertada.

El Govern aprova el decret per fer efectiu el retorn de la primera part de la paga extra del 2013

El Govern ha aprovat el decret llei que preveu la recuperació d'un 10% de la paga extra del 2013 durant el primer trimestre d'aquest any. El decret també inclou l'increment retributiu dels empleats públics per a aquest 2019 acordat amb els sindicats en la Mesa de la Funció Pública

més informació


T'interessa

Publicat el darrer full informatiu de la grip

La informació diària sobre la morbiditat per infeccions respiratòries agudes ateses a les farmàcies sentinella del sistema de vigilància sindròmica de la grip (SVSG), durant la setmana del 14 a 20 de gener de 2019, ja està disponible. L'informe inclou els casos detectats i les dades sobre la medicació dispensada als pacients per tal de detectar de forma precoç l'aparició de les epidèmies de grip.

més informació

La Jornada inaugural de la 8a Edició de l’Update Directiu se centrarà en el lideratge a salut en l'era de la transformació

"El lideratge a les organitzacions de salut, en l'era de la transformació" és el títol de la Jornada inaugural del nou Update Directiu d'UCf, que tindrà lloc el pròxim dimarts, 19 de febrer. La jornada és gratuïta, encara que el nombre de places és limitat, per aquest motiu es requereix inscripció. Podeu consultar el programa que ja està disponible.

més informació

Actes i jornades

  • 25 de gener al 19 d'abril Barcelona. Exposició Art i Salut Connexions >>més
  • 19 de febrer Barcelona. Jornada inaugural de la 8a Edició de l'Update Directiu UCf >>més
  • 14 de març Barcelona. Jornada Mapa de Tendències TiCSalut 2019 >>més
  • 22 de març Barcelona. XXII Jornada sobre el càncer de mama >>més
  • 25 abril Barcelona. VII Jornada: Afrontar situaciones conflictivas a través de la terapia basada en la mentalización >>més
  • 3 al 6 setembre Oviedo. XXXVII Reunión Científica de la SEE - XIV Congresso da APE - XVIII Congreso SESPAS >>més
  • 20 al 23 de novembre Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

ORDRE TSF/5/2019, de 14 de gener, per la qual es modifica l'Ordre TSF/63/2018, d'11 de juny, per la qual s'aprova la tramitació electrònica obligatòria en qualsevol procediment de concessió, justificació, revocació i presentació de recursos en les convocatòries de subvencions, premis, beques i ajuts del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a entitats.

ORDRE VEH/6/2019, de 15 de gener, de comptabilitat de la Generalitat de Catalunya.

ORDRE TSF/8/2019, de 15 de gener, de modificació de l'annex de l'Ordre BSF/130/2014, de 22 d'abril, per la qual s'estableixen els criteris per determinar la capacitat econòmica de les persones beneficiàries de les prestacions de servei no gratuïtes i de les prestacions econòmiques destinades a l'atenció a la situació de dependència que estableix la Cartera de serveis socials, i la participació en el finançament de les prestacions de servei no gratuïtes.

RESOLUCIÓ TSF/73/2019, de 16 de gener, per la qual s'obre un nou termini per a la presentació de sol·licituds per obtenir l'adaptació que preveu la disposició addicional primera de l'Ordre TSF/223/2018, de 20 de desembre, de convocatòria per a l'acreditació d'entitats proveïdores de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i per a la provisió de serveis socials de l'àmbit de protecció social.

RESOLUCIÓ SLT/80/2019, de 17 de gener, de delegació de les competències d'autorització de despeses i proposta de pagaments en el director o directora de l'Àrea de Recursos Econòmics, Patrimoni i Inversions.

RESOLUCIÓ TSF/32/2019, de 10 de gener, per la qual s'amplien el termini de presentació de sol·licituds que estableix l'article 3.2 i el termini de presentació de projectes de gestió que estableix l'apartat 2 de la disposició addicional primera de l'Ordre TSF/233/2018, de 27 de desembre, de convocatòria per a l'acreditació d'entitats proveïdores de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i per a la provisió de serveis socials de l'àmbit de la violència masclista.

EDICTE de 17 de gener de 2019, pel qual se sotmet a informació pública el Projecte de decret de regulació del procediment d'acreditació de les infermeres i infermers per a l'exercici de la indicació, ús i autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació