Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC col·labora amb els àpats de Nadal contra la soledat

L'entitat s'ha sumat a la campanya de Nadal dels Amics de la gent gran amb una col·laboració econòmica per fer 600 dinars de nadal a 16 ciutats de Catalunya amb persones grans que viuen en soledat i els voluntaris que els acompanyen

Col·labora

Nou programa de sessions tècniques del CSC per a l'any 2019

Ja es pot consultar el nou programa de les Sessions Tècniques del CSC que s'iniciaran el pròxim 24 de gener amb una sessió titulada: Com adoptar una perspectiva de gènere als serveis sanitaris i socials? Com sempre les sessions tècniques són gratuïtes però requereixen omplir la inscripció

Més informació


Activitat Consorci

Recupera el vídeo de la jornada d'atenció social del CSC

En menys de tres minuts veuràs un breu resum de la jornada celebrada el 13 de novembre, també pots llegir la notícia d'aquest acte que es va centrar en el nou model d'atenció centrada en la persona i la intel·ligència emocional

Llegir més

La Universitat de Barcelona i el CSC col·laboraran en investigació farmacèutica

Ambdues entitats han signat un conveni per treballar conjuntament en estudis d'investigació, desenvolupament i comercialització de medicaments, en general, i dels anomenats medicaments perillosos en particular

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Nou butlletí del Projecte Àgora

En el butlletí d'aquest mes, destaquem els quatre articles de RH al món i l'anàlisi d'una app, Snackson, una aplicació de formació online que utilitza les eines de comunicació de la societat digital. L'apartat unitat de coneixement aborda L'employee advocacy, com a estratègia de màrqueting i d'atracció de talent on les mateixes persones que treballen dins d'una organització en difonen i defensen els productes, els serveis i el clima laboral, normalment a les seves pròpies xarxes socials personals

veure butlletí

Publicats els indicadors de salut laboral de Barcelona

L'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat els indicadors de salut laboral de 2017. Aquest informe fa un seguiment de les condicions d'ocupació i la salut de les persones treballadores de la ciutat amb dades clau sobre el treball remunerat, i que inclou les característiques de la població treballadora i l'estructura sociodemogràfica general, les condicions d'ocupació, l'estat de salut d'aquestes persones, i els recursos per a la prevenció, entre d'altres aspectes

Més informació

Participa en el benchmark per a la gestió estratègica del compromís dels professionals

A través de la patronal CAPSS es pot participar en el projecte OPINA que permet fer benchmark en la gestió estratègica del compromís dels professionals d'una organització. Per més informació podeu enviar un correu electrònic a patronal@consorci.org i consultar la seva renovada cartera de serveis

Més informació


T'interessa

Pepper col·labora amb La Marató de TV3

El robot social Pepper ha participat a La Marató de TV3 en l'explicació d'investigacions i recerca en la lluita contra el càncer. A més, des de YASYT han pogut explicar qui és en Pepper i quins projectes s'impulsen en el seu ús amb la col·laboració del Consorci de Salut i Social de Catalunya, com ara el projecte Bon dia!

Més informació

Formació per a professionals de l'atenció a les persones en l'àmbit social

Unió Consorci Formació (UCf) ofereix un programa de formació que té com a eix vertebrador l'atenció centrada en la persona i que és fruit d'una feina conjunta amb entitats de l'àmbit social

Més informació

Nova publicació sobre malalties relacionades amb el treball

L'Agència de Salut Pública de Barcelona ha publicat un nou número de Treball al CAP, que en aquesta ocasió ofereix un resum dels casos notificats el tercer trimestre de 2018 al sistema de vigilància de malalties relacionades amb el treball i una descripció de dos casos estudiats a la Unitat de Salut Laboral de Barcelona, des de dues empreses diferents, diagnosticats d'un trastorn d'ansietat relacionat amb un problema amb el seu rol a l'empresa

Més informació

Premis Avedis Donabedian a la qualitat en sanitat

Ja es coneixen els premiats d'enguany per la Fundació Avedis Donabedian a la qualitat en sanitat, uns premis que es lliuraran el pròxim 9 de gener al Liceu. El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) atorga en cada edició el premi al millor projecte d'integració assistencial i en aquesta ocasió és per a la Direcció General d'Assistència Sanitària i Resultats en Salut del Servei Andalús de Salut

Més informació

Actes i jornades

  • 7 de març 2019 Barcelona. Jornada Mapa de Tendències TiCSalut 2019 >>més
  • 20 al 23 de novembre 2019 Marsella. 12è Congrès Europeu de Salut Pública >>més


Publicacions oficials

DOGC

DECRET 265/2018, d'11 de desembre, pel qual es nomena el senyor Marc Ramentol Sintas director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut.

ORDRE SLT/207/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2018 les tarifes màximes dels serveis de diàlisi realitzats pels centres i establiments sanitaris d'àmbit no hospitalari que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/208/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen les tarifes màximes per a l'any 2018 dels serveis d'atenció integral a l'acondroplàsia, altres displàsies i trastorns del creixement que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/209/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableix per a l'any 2018 la tarifa màxima dels serveis de litotrípsia extracorpòria que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/210/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2018 les tarifes màximes de determinades tècniques de teràpia respiratòria domiciliària que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/211/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2018 les tarifes màximes dels serveis de rehabilitació ambulatòria, rehabilitació domiciliària i logopèdia que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/212/2018, de 13 de desembre, per la qual es determinen, per a l'any 2018, els preus unitaris de l'atenció psiquiàtrica i de salut mental.

ORDRE SLT/213/2018, de 13 de desembre, per la qual es determina, per a l'any 2018, la capita mitjana corresponent al sistema de contraprestació de l'atenció especialitzada familiar i comunitària i de salut pública en l'àmbit de l'atenció primària.

ORDRE SLT/214/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2018 les tarifes màximes dels tractaments de medicina nuclear que contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/215/2018, de 13 de desembre, per la qual s'estableixen per a l'any 2018 les tarifes màximes dels serveis de transport sanitari no urgent que convingui o contracti el Servei Català de la Salut.

ORDRE SLT/216/2018, de 13 de desembre, per la qual es determinen per a l'any 2018 els preus unitaris per a la contraprestació de l'atenció hospitalària i especialitzada.

RESOLUCIÓ SLT/2979/2018, de 21 de setembre, per la qual es revoca la delegació de competències en el PAMEM en matèria de gestió dels serveis d'atenció sanitària en l'àmbit territorial de les àrees bàsiques de salut Barcelona 1-A (Barceloneta), Barcelona 10-A (Vila Olímpica), Barcelona 6-C (Gràcia) i Barcelona 6-E (Larrard-Lesseps), realitzada mitjançant la Resolució SLT/52/2018 d'aquesta Direcció, de 18 de gener, amb motiu de la reordenació de serveis d'atenció primària en el territori de Barcelona.

RESOLUCIÓ SLT/2980/2018, de 13 de desembre, de cessament i nomenament de suplents del Consell de Direcció del Servei Català de la Salut.

RESOLUCIÓ SLT/2949/2018, de 13 de desembre, per la qual es renoven els membres del Consell Assessor sobre la Diabetis a Catalunya.

RESOLUCIÓ SLT/2960/2018, de 22 de novembre, per la qual es dona publicitat a l'acceptació pel CatSalut durant el 2017 de drets de superfície i de cessions gratuïtes de domini de solar i edifici, efectuades per diversos ajuntaments.

RESOLUCIÓ SLT/2937/2018, de 13 de desembre, de delegació de les competències d'autorització de despeses i proposta de pagaments en el director o directora de l'Àrea de Recursos Econòmics, Patrimoni i Inversions.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita per a l'Espai de cures de Viladomat:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita incorporar:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita incorporar per a la seva borsa de treball:

El Centre Sociosanitari Frederica Montseny de Viladecans necessita incorporar necessita incorporar per a la seva BORSA DE TREBALL:

El Centre Sociosanitari Frederica Montseny de Viladecans necessita incorporar:

El Centre d'Atenció Primària de La Roca del Vallès necessita incorporar per a la seva BORSA DE TREBALL:

El Consorci Hospitalari de Vic necessita incorporar:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell necessita incorporar:

Tortosa Salut S.L. necessita incorporar:

El Consorci Sanitari Integral necessita incorporar:

La Fundació Salut Empordà necessita incorporar:

El CSC per a la Fundació S21 per la seva borsa de treball necessita incorporar:

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva necessita incorporar:

L'Hospital Comarcal Sant Bernabé necessita incorporar:

La Fundació Sant Hospital necessita incorporar:

El Banc de Sang i Teixits necessita incorporar:

El Consorci Sociosanitari de Vilafranca necessita incorporar:

L'Hospital General de Granollers necessita incorporar:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació