Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Alimentació i salut a la propera 'Trobada de Salut Pública del CSC'

El pròxim 22 de novembre celebrem la darrera sessió d'enguany de les Trobades de Salut Pública del CSC, que tractarà sobre alimentació i salut, on comptarem amb: Carles Ariza, cap del Servei d'Avaluació i Mètodes d'Intervenció de l'Agència de Salut Pública de Barcelona; Carmen Cabezas, subdirectora general de Promoció de la Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya; i Gemma Salvador, dietista-nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. La trobada és d'accés obert i gratuït fins a completar l'aforament de la sala, per això és totalment necessari omplir la inscripció

Programa i inscripcions


Activitat Consorci

El CSC us convida a reflexionar sobre l'Atenció Primària després de 40 anys de la declaració d'Alma Ata

Ja es pot consultar el programa íntegre de la sessió tècnica del pròxim 21 de novembre al migdia, l'última d'aquest any, quan celebrarem un debat amb experts i protagonistes de l'Atenció Primària a Catalunya amb motiu del 40 aniversari de la declaració d'Alma Ata. La inscripció és gratuïta però necessària per accedir a la sala

Llegir més

La sessió del CSC sobre aplicacions del nou reglament de protecció de dades genera un gran debat

Prop de 80 assistents han pogut compartir experiències i resoldre dubtes amb la directora general de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades i amb els experts en protecció de dades del CSC

Llegir més

Arriba la tercera edició de la jornada d'Atenció Social CSC

Sota el lema: L'ACP i els equips emocionalment intel·ligents, enguany comptarem amb una conferència de Laura Mari Barrajón, conferenciant nacional i internacional, pionera en el camp de la Intel·ligència Emocional en les organitzacions, i terapeuta certificada per el Heart Math Institute; i la participació de professionals en un diàleg entorn del nou paradigma de l'atenció social. Tot conduït per la periodista Milagros Pérez Oliva, consulta ja el programa íntegre i inscriu-te a aquesta jornada gratuïta que celebrarem el 13 de novembre al matí al Palau Macaya de Barcelona

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Principals novetats sobre la prescripció infermera

El BOE núm. 256, de 23 d'octubre, publica el Reial Decret 1302/2018, de 22 d'octubre, pel qual es modifica el Reial Decret 954/2015, de 23 d'octubre, pel qual es regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà per part dels infermers. En la circular de CAPSS 23.18 podeu trobar més informació al respecte.

veure circular

El Govern aprova el Projecte de llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminació

El Govern de la Generalitat ha aprovat el Projecte de llei per a la igualtat de tracte i la no-discriminació, promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. L'objectiu de la norma és garantir els drets de totes les persones, independentment de la seva condició i generar instruments que promoguin mesures positives de respecte a la diversitat.

més informació


T'interessa

Publicats els resultats del Programa Pneumònia Zero en les UCI

Aquest projecte ha estat coordinat per un grup de treball format per membres de les Societats Espanyoles de Medicina i d'Infermeria Intensives, Crítiques i Unitats Coronàries (SEMICYUC) i (SEEIUC) i per membres del Comitè de direcció del registre d'infecció ENVIN. Els resultats mostren que l'aplicació del projecte NZ va representar una reducció de la taxa d'incidència nacional de pneumònies associades amb ventilació mecànica del 50% després de 21 mesos de participació en el projecte.

Més informació

L'ASPB analitza la situació de salut de les persones cuidadores de familiars

Benestar i salut de les persones cuidadores de familiars a Barcelona és un treball d'anàlisi a fons de com viuen i quina situació de salut tenen les persones cuidadores de familiars a Barcelona, que acaba de publicar l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

Més informació

UCf organitza una sessió sobre lideratge creatiu

La trobada és gratuïta i s'iniciarà amb la conferència Els principis de lideratge creatiu, a càrrec de Christer Windeløv-Lidzélius (CEO & Principal a Kaospilot), després hi haurà una taula rodona i un espai de conversa obert amb lunch.

Més informació

Actes i jornades

  • 9 de novembre Mollet. I Jornada d'Hospitalització i Atenció domiciliària en Salut Mental >>més
  • 15 de novembre Barcelona Jornada: una mirada cap a les persones amb condicions cròniques a la ciutat de Barcelona. Ho fem tot? Ho tenim tot? >>més
  • 22 i 23 de novembre Barcelona. Congrés Activa't per la Salut Mental >>més
  • 22 al 24 de novembre Toledo. Congreso de oncología médica, hematología y farmacia oncológica >>més
  • 26 i 27 de novembre Barcelona. XXII Jornades Internacionals sobre Tuberculosi >>més
  • 28 de novembre a l'1 de desembre Ljubljana. 11th European Public Health Conference >>més


Publicacions oficials

DOGC

Nota Informativa de la Llei 3/2018, del 23 d'octubre, de modificació de la Llei 14/2017, de la renda garantida de ciutadania. 

Decret Llei 5/2018, de 16 d'octubre, sobre l'increment retributiu per al 2018 i el règim de millores de la prestació econòmica d'incapacitat temporal aplicable al personal del sector públic.

Decret 229/2018, de 23 d'octubre, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Resolució SLT/2398/2018, de 16 d'octubre, de cessament i nomenament de membres dels consells de direcció de regions sanitàries del Servei Català de la Salut.

Resolució TSF/2422/2018, de 10 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per a entitats de serveis socials destinades a actuacions d'inversió per a adequació a la normativa vigent per a la concertació d'aquests serveis, a càrrec dels fons provinents d'herències intestades a favor de la Generalitat de Catalunya (ref. BDNS 419825).

BOE

Reial decret 1302/2018, de 22 d'octubre, pel que es modifica el Reia decret 954/2015, de 23 d'octubre, pel qual es regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d'ús humà per part dels infermers.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

El Centre Integral CIS Cotxeres necessita incorporar:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita incorporar per a la seva borsa de treball:

El CSC per al centre social i sanitari Frederica Montseny necessita incorporar:

La Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell necessita incorporar:

Tortosa Salut S.L. necessita incorporar:

El Consorci Sanitari Integral necessita incorporar:

La Fundació Salut Empordà necessita incorporar:

El Servei de Salut Integrats del Baix Empordà necessita incorporar:

El CSC per a la Fundació S21 per la seva borsa de treball necessita incorporar:

El CSC per a la Fundació S21 necessita incorporar:

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva necessita incorporar:

L'Hospital Comarcal Sant Bernabé necessita incorporar:

La Fundacio Sant Hospital necessita incorporar:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Més informació