Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Demà es presenten els resultats de l'estudi COORDENA-CAT

El treball analitza la coordinació clínica entre els nivells assistencials, des del punt de vista dels metges, i ha estat desenvolupat pel Grup d'Avaluació de la Integració Assistencial (GAIA) del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). La sessió és de 14 a 16 hores a la seu del CSC i encara queden places però és necessari omplir la inscripció

 

Més informació


Activitat Consorci

La trobada de salut pública del CSC de demà abordarà com la crisi i les reformes laborals han afectat la salut de les treballadores i treballadors

La sessió serà el dijous 21 de juny i és gratuïta fins a completar l'aforament -per això és imprescindible omplir la inscripció- i comptarà amb Cristina Torre, secretària d'acció sindical de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya; Imma Cortès, responsable de Salut Laboral de l'Agència de Salut Pública de Barcelona; i Beatriz Calvo, metgessa del treball del servei de prevenció aliè PrevenControl

Llegir més

El SEPPS publica un nou llibre sobre xarxes integrades de serveis de salut

L'obra elaborada pel Servei d'Estudis i Prospectives en Polítiques de Salut (SEPPS) del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) presenta una anàlisi dels resultats en coordinació, accés, continuïtat i eficiència de xarxes de serveis de salut, obtinguts en el marc del projecte de recerca Equity LA, desenvolupat en col·laboració amb universitats de Colòmbia, Brasil i Bèlgica

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Circular informativa de CAPSS 07.18

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha declarat que no és contrari a la normativa europea no indemnitzar els contractes d'interinitat per vacant a la  seva extinció. Podeu trobar més informació a la circular 07.18 de CAPSS.

veure circular informativa

Nova reunió de la mesa negociadora conveni col·lectiu de la sanitat concertada

Representants de la Patronal de CAPSS van assistir el passat dimecres, 06 de juny, a una nova reunió de la mesa negociadora del conveni col·lectiu de la sanitat concertada. La propera reunió serà el dimecres 20 de juny.


Nou butlletí del Projecte Àgora

En el butlletí d'aquest mes, destaquem els quatre articles de RH al món i l'anàlisi del llibre, El maestro ignorante, on es relaten les similituds entre la direcció d'una orquestra i la d'una organització. L'apartat "unitat de coneixement" aborda el model d'aprenentatge 70:20:10, que fa referència a quin és el tant per cent de dedicació en formació més efectiva en un treballador.

veure butlletí


T'interessa

Nous nomenaments al CatSalut i a l'ICS

El Departament de salut s'està reestructurant amb la incorporació de la nova consellera, entre els canvis més destacats hi ha la incorporació d'Adrià Comella com a nou director del Servei Català de la Salut (CatSalut) i el nou director gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Maria Argimon.

 

La detecció precoç de trastorns mentals en infants i adolescents, una peça clau en la millora de la salut mental

El Clúster Salut Mental Catalunya ha posat de manifest que la manca de formació, el dèficit de recursos i uns equips educatius i de salut poc connectats provoquen dificultats en la detecció precoç.

Més informació

Nous documents sobre el sistema d'avaluació i la participació ciutadana en recerca en salut

L'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha presentat el document Sistema d'avaluació de la recerca en salut (SARIS). Avaluació responsable i dos monogràfics de la Sèrie Avaluació Responsable: Estem preparats per a la participació ciutadana en recerca en salut? i Com mesurar la participació en recerca en salut dels actors del sistema? Revisió de la literatura.

Més informació

Actes i jornades

  • 19 de juny Barcelona. I Jornada CSInnova >>més
  • 22 de juny Madrid. XI Jornada de Seguridad del Paciente en Atención Primaria >>més
  • 26 de juny Barcelona. Jornada tècnica: El PINSAP al territori >>més
  • 28 de juny Barcelona. Movilidad en la ciudad y salud, propuestas para el mundo local >>més
  • 27 i 28 d'agost Boston. 4th international conference on Palliative care and Hospice nursing >>més
  • 11 al 14 de setembre Lisboa. XXXVI Reunión Científica de la SEE - XIII Congresso da APE >>més
  • Octubre Barcelona. Postgrau UB en Sistemes Integrats de Gestió - Consultor SAP >>més
  • 17 al 21 d'octubre Seül. 22nd WONCA World Conference >>més
  • 28 de novembre a l'1 de desembre Ljubljana. 11th European Public Health Conference >>més


Publicacions oficials

DOGC

Resolució SLT/1120/2018, de 4 de juny, per la qual es dona publicitat als convenis de col·laboració formalitzats pel Servei Català de la Salut (CatSalut) i ratificats pel seu Consell de Direcció al llarg del segon semestre de l'any 2017

Decret 79/2018, de 7 de juny, pel qual es nomena el senyor Adrià Comella i Carnicé director del Servei Català de la Salut del Departament de Salut.

Resolució SLT/1131/2018, de 4 de juny, de nomenament de la senyora Tània Fontanet i Márquez, personal eventual del Departament de Salut, com a cap de l'Oficina de la Secretaria de la consellera de Salut.

Resolució SLT/1132/2018, de 4 de juny, de nomenament de la senyora Mònica Morros i Serra, personal eventual del Departament de Salut, com a cap de l'Oficina de Relacions Institucionals.

Resolució SLT/1133/2018, de 4 de juny, de nomenament del senyor Marc Bataller i Serra, personal eventual del Departament de Salut, com a cap de l'Oficina de Comunicació.

Resolució SLT/1135/2018, de 4 de juny, de nomenament del senyor Robert Fabregat i Fuentes, personal eventual del Departament de Salut, com a cap del Gabinet de la Consellera de Salut.

BOE

Resolució de 5 de juny de 2018, de la Direcció General del Tresor, per la qual s'actualitza l'annex 1 inclòs en la Resolució de 4 de juliol de 2017, de la Secretaria General del Tresor i Política Financera, per la que es defineix el principi de prudència financera aplicable a les operacions d'endeutament i derivats de les comunitats autònomes i entitats locals.

Reial Decret 355/2018, de 6 juny, pel qual es reestructuren els departaments ministerials.  

Reial Decret 357/2018, de 6 de juny, pel qual es nomenen Ministres del Govern.

 ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

El CSC necessita incorporar:

El Consorci Sociosanitari de Vilafranca necessita incorporar:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita incorporar:

CSC per a la Fundació S21 necessita incorporar:

El Consorci Sanitari del Garraf necessita incorporar:

El Consorci Hospitalari de Vic necessita incorporar:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació