Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

Els premis en benchmarking CSC /ARQ reconeixen el rendiment i la qualitat a hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia de Catalunya

Prop d'un centenar de professionals van assistir a la jornada de benchmark on es van lliurar els premis CSC/ARQ. L'Hospital Municipal de Badalona, l'Hospital de Viladecans, l'Hospital de Terrassa, l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i l'Hospital de Sant Pau han estat els guanyadors en les seves corresponents categories

Més informació

Els resultats de l'estudi COORDENA-CAT, a la pròxima sessió tècnica CSC

El Grup d'Avaluació de la Integració Assistencial del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) presentarà els resultats de l'estudi de coordinació entre nivells d'atenció en la sessió tècnica oberta a tothom, però que requereix inscripció, que se celebrarà a la seu del CSC a les 14 hores del dijous 14 de juny

Més informació


Activitat Consorci

Nous descomptes pels associats al CSC en formació a la UOC

L'acord entre ambdues institucions permet des de l'any passat descomptes per als associats del CSC, que durant alguns períodes poden arribar fins a un 30%

Llegir més

La gestió de les xarxes socials i el seu paper durant l'atemptat a Barcelona, centren la darrera Open Communication Talks CSC

Els equips de Comunicació responsables de les xarxes socials dels Mossos d'Esquadra, el Departament de Salut i el Banc de Sang i Teixits, van explicar els seus criteris de publicació, els públics als quals es dirigeixen i els seus objectius en xarxes socials. En la sessió, que va aplegar més d'una cinquantena de professionals i que ja es pot recuperar en vídeo, les tres entitats van fer menció a la seva actuació durant els atemptats a Barcelona, on Twitter es va convertir en una font d'informació imprescindible

Llegir més

La Fundació Orienta s'associa al CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya suma un nou associat, la Fundació Orienta. Aquesta institució compta amb més de 40 anys d'especialització en l'atenció integral a la salut mental comunitària de nens, adolescents i famílies. El seu model assistencial es basa en l'atenció integral, ètica i respectuosa amb les persones, el rigor científic i la innovació.

Llegir més

Oberta la convocatòria de beques CSC per al Màster en Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra

El CSC concedeix dues beques als professionals de salut que realitzen el Màster en Salut Pública a la Universitat Pompeu Fabra. La convocatòria ja està oberta i els candidats poden presentar la sol·licitud fins al 5 de juliol.

Llegir més


Informació patronal CAPSS

CAPSS assisteix a l’11a Jornada de Directors/es de Persones de la Fundació Factor Humà

La Fundació Factor Humà va celebrar ahir l'11a jornada de directors/es de persones on van assistir els representants de CAPSS. La jornada va incloure la visita al Living Lab d'everis, on es desenvolupen projectes de robòtica, intel·ligència artificial i realitat augmentada. Així mateix, es va realitzar una visita als espais de treball en grup i una conferència sobre networking.

Indicadors de conjuntura econòmica de Catalunya i del seu entorn

El Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda ha elaborat el seu recull mensual sobre els principals indicadors de conjuntura econòmica de Catalunya i del seu entorn.

més informació


T'interessa

El TSJC tomba l'ordre del Govern que garantia l'atenció sanitària als immigrants

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat l'ordre que va emetre la Generalitat de Catalunya el 2015 i que permetia garantir l'atenció sanitària dels immigrants en situació irregular, en contra d'allò que estableix el Reial Decret de l'Estat espanyol 16/2012.

Més informació

La consellera de Salut i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies prenen possessió del càrrec

En els seus primers dies al capdavant dels respectius departaments, la nova consellera de Salut, Alba Vergés, ha insistit que "a Catalunya seguirem donant assistència sanitària a tothom" i ha instat al nou govern espanyol a derogar el reial decret que denega la universalitat d'aquest dret. Per la seva banda, el nou conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha apuntat que "un dels reptes més grans que tenim és la creació d'ocupació de qualitat".

Més informació

Recomanacions per a la millora de l’atenció al pacient en el procés assistencial de l’artroplàstia de genoll

"L'anàlisi de les millors pràctiques clíniques" és una iniciativa liderada pel CSC i s'emmarca dins l'estratègia d'anàlisi i avaluació de resultats benchmark, mitjançant el projecte ARQ, d'anàlisi del rendiment i qualitat assistencial, com a instrument de millora per als processos assistencials.

El document de recomanacions s'ha elaborat a partir de l'anàlisi de les diferents fases assistencials del procediment d'artroplàstia de genoll en els 4 hospitals amb millor benchmark en aquest procés: Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, Hospital de Terrassa (CST), Hospital Municipal de Badalona (BSA) i Hospital d'Igualada (CSA).

veure document

Actes i jornades

  • 6 al 8 de juny Barcelona. XIV Jornadas de Gestión y Evaluación en Salud >>més
  • 7 de juny Tremp. Jornada de Treball Innovació i Accessibilitat Territorial >>més
  • 19 de juny Barcelona. I Jornada CSInnova >>més
  • 22 de juny Madrid. XI Jornada de Seguridad del Paciente en Atención Primaria >>més
  • 26 de juny Barcelona. Jornada tècnica: El PINSAP al territori >>més
  • 27 i 28 d'agost Boston. 4th international conference on Palliative care and Hospice nursing >>més
  • 11 al 14 de setembre Lisboa. XXXVI Reunión Científica de la SEE - XIII Congresso da APE >>més
  • Octubre Barcelona. Postgrau UB en Sistemes Integrats de Gestió - Consultor SAP >>més
  • 17 al 21 d'octubre Seül. 22nd WONCA World Conference >>més
  • 28 de novembre a l'1 de desembre Ljubljana. 11th European Public Health Conference >>més


Publicacions oficials

DOGC

DECRET 3/2018, de 29 de maig, pel qual es nomenen el vicepresident del Govern i els consellers i conselleres dels departaments de la Generalitat de Catalunya.

DECRET 26/2018, de 2 de juny, de modificació del Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

DECRET 17/2018, de 2 de juny, pel qual es nomena la senyora Laura Pelay i Bargalló secretària general del Departament de Salut.

DECRET 22/2018, de 2 de juny, pel qual es nomena la senyora Marta Felip i Torres secretària general del Departament d'Empresa i Coneixement.

RESOLUCIÓ SLT/1131/2018, de 4 de juny, de nomenament de la senyora Tània Fontanet i Márquez,  com a cap de l'Oficina de la Secretaria de la consellera de Salut.

RESOLUCIÓ SLT/1132/2018, de 4 de juny, de nomenament de la senyora Mònica Morros i Serra,  com a cap de l'Oficina de Relacions Institucionals.

RESOLUCIÓ SLT/1133/2018, de 4 de juny, de nomenament del senyor Marc Bataller i Serra,  com a cap de l'Oficina de Comunicació.

RESOLUCIÓ SLT/1135/2018, de 4 de juny, de nomenament del senyor Robert Fabregat i Fuentes, com a cap del Gabinet de la Consellera de Salut.ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

El CSC necessita incorporar:

El Consorci Sociosanitari de Vilafranca necessita incorporar:

El centre Sociosanitari Frederica Montseny de Viladecans necessita incorporar:

El Centre Integral de Salut Cotxeres necessita incorporar:

CSC per a la Fundació S21 necessita incorporar:

El Consorci Sanitari del Garraf necessita incorporar:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

més informació