Actualitat CSC

CSC. Consorci de Salut i Social de CatalunyaDestaquem

El CSC i l'Ajuntament de Barcelona presentaran un estudi sobre contractació pública socialment responsable

El treball es lliurarà en una jornada que se celebrarà el pròxim 8 de maig a Barcelona, on s'explicarà l'estudi i coneixerem el marc de la nova llei de contractació del sector públic, per veure com encaixen les clàusules socials, ètiques i ambientals en el sector públic. Ja es pot consultar el programa i realitzar la inscripció gratuïta

Més informació


Activitat Consorci

El CSC ofereix un nou servei per al compliment de la nova normativa en protecció de dades

En la seva línia de serveis de valor afegit als associats, el Consorci de salut i Social de Catalunya (CSC) ha engegat una nova línia d'actuació, aquest cop per donar suport als seus associats en el compliment de la nova normativa en protecció de dades que entra en vigor aquest mes de maig. Ja es pot sol·licitar informació sobre aquest nou servei que lidera Núria Alberich, advocada experta en protecció de dades, consultoria legal i implementació a entitats del sector públic i privat en aquesta matèria

Llegir més

El procés i els beneficis de la comunicació dels errors al pacient

La darrera sessió tècnica del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha posat el focus en la comunicació dels esdeveniments adversos al pacient de la mà de dos experts: Joaquim Bañeres, director de l'Institut Universitari UAB Avedis Donabedian; i Màrius Morlans, del Comitè de Bioètica de Catalunya

Llegir més

El CSC rep la visita de l’investigador principal del projecte Equity LA II de l’Uruguai

El professor Bertolotto, investigador principal per Uruguai del projecte Impacte de les estratègies d'integració de l'atenció en xarxes de serveis de salut d'Amèrica Llatina (Equity-LA II), ha analitzat conjuntament amb el CSC la situació actual del projecte, que inicia la fase final d'avaluació de l'efectivitat de les intervencions que mitjançant un procés participatiu van ser dissenyades i implementades en xarxes públiques de serveis de salut

Llegir més


Informació patronal CAPSS

Continuen les negociacions del conveni col·lectiu de la sanitat concertada

La comissió negociadora del II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut, continua treballant en el contingut del que ha de ser el nou conveni col·lectiu. Actualment s'han elaborat propostes per les dues parts i s'està procedint a la seva valoració.

Publicat el pla estratègic de la ITSS

El BOE de 19 d'abril publica la Resolució d'11 d'abril de 2018, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 6 d'abril de 2018, pel qual s'aprova el Pla Estratègic de la Inspecció de Treball i Seguretat Social per al període 2018-2020. Les principals actuacions recollides al Pla se centraran en el control de la contractació temporal injustificada, de la jornada ordinària, hores extres i complementàries i la vigilància de l'acompliment de la reserva de llocs de treball per a treballadors amb discapacitat.

BOE

El CSC, entitat col·laboradora del premi Factor Humà

La desena edició dels Premis Factor Humà tindrà lloc el dia 24 de maig a l'Auditori del CaixaForum. L'acte serà presentat pel periodista Xavier Graset i comptarà amb un diàleg entre Genís Roca i Itziar de Lecuona sobre les implicacions ètiques de la Intel·ligència Artificial. El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) participa com a entitat col·laboradora del premi.

Més informació


T'interessa

Megastroke identifica 22 nous factors genètics de risc d'ictus

El treball, del consorci de recerca internacional Megastroke, ha estat liderat pel grup de recerca en Malalties Neurovasculars del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) i pel grup de recerca Neurovascular de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), i suposa triplicar la quantitat de regions genètiques de les quals es té constància que influeixen en el risc d'ictus.

Més informació

La cobertura vacunal dels nadons arriba al 95% a Catalunya

L'efectivitat de la majoria de les vacunes incloses en el calendari vacunal és superior al 90% i cada any a Catalunya s'eviten més de 33.000 casos de malalties entre les incloses en el calendari.

Més informació

Barcelona acull el primer congrés de mediació en salut

La Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS) organitza els dies 7 i 8 de juny a Barcelona el primer congrés de mediació en salut sota el lema 'Establint xarxes'. L'esdeveniment buscarà copsar i debatre sobre les diferents mirades de la mediació en salut. Ja es pot consultar el programa i fer la inscripció.

Més informació

Actes i jornades

  • 25, 26 i 27 d'abril Barcelona. XXII Curs d'Actualització. Vacunes 2018 >>més
  • 17 al 19 de maig Edimburg. 1st World Congress on Migration, Ethnicity, Race and Health 2018 >>més
  • 31 de maig Granollers. Jornada Hot Topics in shoulder surgery >>més
  • 6, 7 i 8 de juny Barcelona. XIV Jornades de gestió i avaluació en salut >>més
  • 7 de juny Tremp. Jornada de Treball Innovació i Accessibilitat Territorial >>més
  • 7 i 8 de juny Barcelona. Primer Congrés de Mediació en Salut >>més
  • 27 i 28 d'agost Boston. 4th international conference on Palliative care and Hospice nursing >>més
  • 11 al 14 de setembre Lisboa. XXXVI Reunión Científica de la SEE - XIII Congresso da APE >>més
  • 17 al 21 d'octubre Seül. 22nd WONCA World Conference >>més
  • 28 de novembre a l'1 de desembre Ljubljana. 11th European Public Health Conference >>més


Publicacions oficials

DOGC

Resolució VEH/743/2018, de 16 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'Acord adhesió de la Comunitat Autònoma de Catalunya al Conveni de col.laboració de 29 de desembre de 2016, entre l'Administració General de l'Estat (Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i Ministeri d'Hisenda i Funció Pública) i l'Associació Nacional Empresarial de la Indústria Farmacèutica.

Ordre TSF/43/2018, de 10 d'abril, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres, de 6 d'abril, per la qual es disposa el cessament i nomenament de membres del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.

BOE

Resolució de 12 d'abril de 2018, del Congrés dels Diputats, per la qual s'ordena la publicació de l'Acord de convalidació del Reial Decret-llei 1/2018, de 23 de març, pel qual es prorroga per al 2018 el destí del superàvit de les corporacions locals per a inversions financerament sostenibles i es modifica l'àmbit objectius d'aquestes.

Reial Decret 232/2018, de 20 d'abril, per la qual es disposa, en virtut de les mesures autoritzades amb data 27 d'octubre de 2017 pel Ple del Senat respecte de la Generalitat de Catalunya en aplicació de l'article 155 de la Constitució, el cessament del Sr. Agustí Colomines i Companys com a director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

 ofertes de treball

Treballa amb nosaltres

Des del Consorci de Salut i Social de Catalunya t'informem de les darreres ofertes publicades a la nostra pàgina web:

Podeu consultar el nostre web per estar al dia de les ofertes.

Visitar web