Actualitat >

Notícies

La Societat Catalana de Gestió Sanitària celebra una jornada sobre com revertir pràctiques clíniques d'escàs valor

El pròxim 18 de maig tindrà lloc la Jornada "Com revertir pràctiques clíniques d'escàs valor", organitzada per la Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGS). La sessió s'iniciarà amb la conferència de Vinay Prasad, hematòleg-oncòleg i professor de Medicina a la Oregon Health and Sciences University, i un dels autors del llibre "Ending Medical Reversal".

L'acte comptarà també amb un debat amb diversos especialistes que analitzaran l'impacte de les pràctiques clíniques d'escàs valor en el nostre entorn i una segona taula rodona en la qual acadèmics de referència reflexionaran sobre la viabilitat d'aplicar els canvis proposats per Vinay Prasad en la formació de nous metges.

La jornada s'iniciarà a les 09.30 hores al Paranimf de la Facultat de Medicina i de Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona (carrer de Casanova, 143. Barcelona). A més el CSC posa disposició dels associats 50 inscripcions patrocinades, que es concediran per rigorós ordre de sol·licitud, per això és necessari que envieu les vostres dades (nom, cognom, càrrec, correu electrònic i DNI) a dirtecnica@consorci.org.

Enllaços relacionats