Actualitat >

Notícies

Nou conveni de col·laboració de la consultoria internacional del CSC

El coneixement del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) l'ha fet un expert en l'àmbit sanitari, una expertesa que es tradueix en l'àmbit internacional en forma de projectes i assistències en diferents països, especialment a llatinoamèrica. La setmana passada es va signar un conveni marc per tal de brindar assessoria i acompanyament tècnic i capacitació, aquest cop a la República Dominicana i conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits.

Aquesta assistència i capacitació permetrà l'obertura, posta en marxa i l'acompanyament en la implementació del Model de Gestió del Hemocentro Nacional i la seva xarxa d'actuació.  La signatura del nou conveni es va realitzar el passat 6 d'octubre per part de la ministra de salut de la República Dominicana, Altagracia Guzmán Marcelino, i el president del CSC, Manel Ferré. 

Així, el CSC obre una nova etapa en aquest país on va finalitzar recentment el projecte de tres anys  d'implementació operativa del Model d'Atenció proposat pel ministeri de salut del país en tres regions prioritzades. Els resultats d'aquest projecte també es van presentar la setmana passada a la República Dominicana.