Actualitat >

Notícies

Participem en la gala de lliurament dels Premis Factor Humà 2024

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va participar ahir en la gala dels Premis Factor Humà 2024, que va tenir lloc a l'Auditori de l'SJD Pediatric Cancer Center sota el lema 'El compromís és cosa de dos' i va comptar amb la presència de Joan Borràs, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona. El CSC és entitat col·laboradora dels premis i forma part, també, del Patronat de la Fundació Factor Humà, a més d'estar-hi associada.

Antoni Esteve, fundador d'Adsalutem Institut del Son i president de la Fundació Factor Humà, va ser l'encarregat de lliurar el Premi Mercè Sala 2024, el qual va recaure en la tecnològica catalana Basetis, guardonada "per trencar motlles en el sector tecnològic tot demostrant que posar les persones al centre de les decisions pot donar grans resultats", segons el Jurat dels Premis. 

Durant la gala, també es van lliurar els Premis Impacta 2024, que enguany han reconegut tres projectes de l'Àrea de Gestió de Persones de les empreses i organitzacions associades a la Fundació Factor Humà. El primer classificat va ser el grup d'alimentació Bonpreu Esclat, pel seu projecte "Vestits d'Orgull". El segon classificat va ser l'empresa de mobilitat Direxis Tusgsal, pel seu Pla de Cultura Corporativa. El tercer va ser l'Institut Català de la Salut, pel seu Programa de Lideratge en Femení.

La gala de Premis Factor Humà 2024 va ser inaugurada per Francesc Ricart, director de Persones i Valors de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i conduïda per la periodista Montse Vidal. Més de 300 directius i directives d'empreses catalanes i multinacionals va participar en aquesta 15a edició dels guardons, que, sota el lema "El compromís és cosa de dos", va reivindicar la necessitat de continuar apostant pel compromís laboral com una eina per incrementar la lleialtat i la implicació, alhora que les empreses també s'han de preguntar com són lleials als seus treballadors i treballadores.