Actualitat >

Notícies

Presentem la Guia de sostenibilitat per al sector salut i social

El pròxim 31 de gener, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) presentarà la Guia de sostenibilitat per al sector salut i social. Aquesta guia interactiva es dirigeix a tot el sector i, especialment, a les entitats associades, independentment del grau d'implementació de polítiques de sostenibilitat de cada organització.

La jornada de presentació serà inaugurada per José Augusto García Navarro, director general del CSC. A continuació, hi participarà Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut, amb la ponència "Els principis ètics del Pla de Salut de Catalunya 2021-2025". Posteriorment, hi intervindrà Maypi Ballesteros, coordinadora de Qualitat del Consorci Sanitari de Terrassa i membre expert del Grup de treball del Manual d'acreditació, que exposarà "La sostenibilitat a l'acreditació de Centres d'atenció hospitalària aguda de Catalunya". Per la seva part, Marta Moles, secretària tècnica i responsable de Responsabilitat Social del CSC, presentarà la Guia de sostenibiltiat per al sector salut i social i, finalment, Manel Ferré, president del CSC, clourà l'acte.

Amb la Guia, el CSC pretén acompanyar els associats en el desenvolupament i consolidació d'un model de gestió sostenible, amb una clara orientació a l'assoliment dels reptes globals als quals ens enfrontem i, concretament, dels ODS de l'Agenda 2030. Un altre dels grans atractius d'aquesta nova eina és que els associats del CSC també podran accedir a un cercador d'accions i recursos que podran donar compliment als requisits de l'acreditació de Centres d'atenció hospitalària aguda de Catalunya relatius a sostenibilitat.

La Guia de sostenibilitat per al sector salut i social es presentarà a la seu del CSC (Av. Tibidabo, 21) en un esdeveniment presencial i amb aforament limitat. Les inscripcions ja són obertes.

Enllaços relacionats