Actualitat >

Notícies

Oberta la convocatòria per participar en el projecte Club BS3 per a l'avaluació sanitària basada en el valor

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), juntament amb la RECH, Xarxa Espanyola de Costos Hospitalaris, col·labora amb el projecte Club BS3 ESBV de Benchmarking Sanitari 3.0® (BS3), que té per objectiu  l'avaluació del valor de la salut des de la perspectiva dels resultats que importen als pacients. Així, des d'aquestes entitats s'anima els hospitals de tot Catalunya a participar en aquest projecte, que també tindrà abast estatal i que es presentarà a la 5a edició dels Premis Best Spanish Hospitals Awards (BSHA). La participació és gratuïta i els centres interessats poden contactar amb BS3 aquí(ELIMINAR).

La participació només requereix que l'hospital pugui carregar a BS3 el CMBD del primer semestre del 2022 i dedicar un recurs administratiu per fer unes enquestes estandarditzades a una mostra de pacients atesos en aquest període a l'hospital, seleccionats en haver estat tractats un dels dos processos clínics analitzats.

Des del CSC es realitzarà el seguiment dels resultats en l'àmbit de Catalunya i s'avaluaran les bones pràctiques dels hospitals amb millors resultats, aportant, al mateix temps, recursos facilitadors per al projecte i l'experiència associativa de la xarxa d'hospitals concertats. Per la seva part, la RECH, una xarxa coordinada des del Parc Salut Mar i la Fundació IMIM, aportarà la metodologia d'estimació de costos necessària per formular l'equació del valor en salut al detall de cada episodi d'hospitalització sobre la base del registre de l'activitat hospitalària.

Podeu trobar tota la informació del projecte Club BS3 aquí.