Actualitat >

Notícies

Participem en el 67è Congrés de la SEFH a Barcelona

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va participar en el 67è Congrés anual de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria (SEFH), que es va celebrar a Barcelona del 24 al 26 de novembre. El director d'Innovació i Partenariat del CSC, Toni Gilabert, i el director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament, Josep Maria Guiu, van ser moderador i ponent, respectivament, del simposi "Evalucación: Quo Vadis", sobre l'avaluació i incorporació de fàrmacs autoritzats en fases primerenques d'investigació.

Juntament amb Ana Clopés, cap del Servei de Farmàcia de l'Institut Català d'Oncologia, i Carlos Martin Saborido, vocal assessor de la Direcció General de Cartera Comú del Sistema Nacional de Salut i Farmàcia del Ministeri de Sanitat, Josep Maria Guiu va analitzar els diferents reptes i oportunitats de l'avaluació de fàrmacs des de les perspectives hospitalàries, de comunitat autònoma i estatals. El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC va parlar, així mateix, de la necessitat d'avançar en els sistemes d'informació per desenvolupar eines que millorin la prestació gràcies al mesurament de resultats.

La trobada, el comitè organitzador de la qual ha comptat amb una àmplia representació de professionals farmcèutics d'entitats associades al CSC, va tornar a ser presencial després de dos anys en format virtual.