Actualitat >

Notícies

El CSC, seu de la 21a Assemblea General de l'EHPPA

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va acollir, el passat 24 de novembre, la 21a Assemblea General de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA), un organisme format per tretze organitzacions europees sense ànim de lucre per a la millora de la compra pública en l'àmbit sanitari. Aprofitant la presència de representants d'aquesta aliança internacional, de la qual el CSC forma part, es va organitzar, el dia anterior a l'Assemblea, l'EHPPA Study Trip, on van participar professionals de les entitats associades.

Durant l'Assemblea, va tenir lloc un taller sobre innovació per debatre sobre els principals reptes del sector, que va comptar amb la participació del director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, Toni Gilabert, qui, des de finals de 2021, és el vicepresident d'Innovació de l'EHPPA.

L'objectiu de l'EHPPA és compartir coneixement, crear sinergies i dissenyar una estratègia comuna per a la millora de la compra pública en l'àmbit sanitari. El Consorci forma part d'aquesta aliança des del 2018, com a entitat de referència a l'estat espanyol en l'àmbit de la contractació pública i per la seva gran experiència en aquest àmbit. Des del SACAC, s'ofereix seguretat jurídica als centres associats, garantint l'estricta aplicació de la normativa de contractació del sector públic, alhora que es promou la integració de criteris de responsabilitat social i sostenibilitat en la relació amb els proveïdors.