Actualitat >

Notícies

Augmenten les vies de comunicació entre el CSC i els seus associats

L'epidèmia per coronavirus genera molta informació i nous escenaris que canvien constantment, per això ara el CSC ha augmentat les vies de comunicació amb els seus associats, fent-ho de forma telemàtica i posant a la seva disposició espais de trobada on informar de les novetats, compartir i analitzar situacions, i relacionar-se directament amb representants de l'Administració. Per fer-ho, el CSC utilitza els seus canals habituals de comunicació digital però ha sumat les reunions on-line, especialment amb les comissions i grups de treball de les diferents línies assistencials.

En aquest sentit, aquesta darrera setmana s'han celebrat les comissions de Gestió Salut, la d'Atenció Intermèdia, la de responsables de Farmàcia, la  d'Atenció Primària i la dels responsables econòmicofinancers. En les diferents reunions hem comptat amb càrrecs del Servei Català de la Slaut (CatSalut) que així han pogut resoldre dubtes i escoltar la situació de cadascun dels centres.

Els propers dies seguirem mantenint i augmentant aquestes reunions que ara permeten millorar la coordinació, fluir la informació de manera més ràpida i compartir situacions dels diferents associats que poden ser de molt utilitat per altres. I, com sempre, ens servirà per continuar fent de pont amb l'Administració i reclamant allò més necessari i prioritari pel sector en cada cas.