Actualitat >

Notícies

El CSC segueix donant servei als seus associats de forma telemàtica

L'emergència sanitària provocada pel SARS-CoV-2 ha fet que el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) s'hagi transformat per adaptar-se a les circumstàncies posant per davant la seguretat i la salut de tots els seus professionals mentre ajuda al sector en aquesta lluita contra el coronavirus. Així, el CSC manté les reunions de les comissions i grups de treball dels associats de forma telemàtica i ha suspès temporalment aquelles jornades de caire presencial. Internament, el 95% dels professionals de la seu central del CSC estan ja executant la seva tasca a través de teletreball i es manté una comunicació interna amb vídeo informatius des de la direcció en relació al coronavirus i la tasca del CSC en aquesta situació.

En aquest sentit, ja hem realitzat diverses reunions i grups de treball de manera on-line, com la Comissió de Recerca Qualitativa i la reunió amb els directors de recursos humans dels centres associats que ha dirigit la patronal CAPSS. En aquesta línia, aquesta mateixa setmana celebrarem on-line reunions operatives i informatives en relació a la situació de l'epidèmia de coronavirus amb les les comissions de les diferents línies assistencials, per aquestes reunions comptarem amb representants del Servei Català de la Salut (CatSalut).

A més, mantenim un canal de comunicació obert i d'informació constant respecte a la situació del coronavirus cap als nostres associats, tant de forma proactiva fent arribar tot allò novedòs i/o actualitzat, alhora que aclarint els seus dubtes i a plena disposició per al que puguin necessitar. També un repositori de fonts oficials a través de la nostra web. Tot amb l'objectiu d'estar ara més que mai al seu costat, per vèncer aquesta epidèmia entre tots, per estar, ara més que mai, al servei dels associats, del sistema sanitari i social, dels seus professionals i de tota la població.

Inscripcions a les jornades presencials

Davant l'epidèmia del SARS-CoV-2 i en atenció a les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Consorci de Salut i Social de Catalunya ha deixat en suspens temporalment tots els seus actes i jornades presencials, com ara les sessions tècniques i les trobades de salut pública del CSC. Les noves dates de tots els actes que no es puguin celebrar per aquestes mesures de contenció s'anunciaran un cop l'evolució epidemiològica del SARS-CoV-2 i les autoritats sanitàries permetin tornar a convocar actes amb professionals sanitaris.

  • Què faig si ja estic inscrit/ta a una jornada, sessió tècnica, trobada de salut pública o taller del CSC?

Si ja t'has inscrit a una de els nostres jornades o de qualsevol sessió dels nostres cicles -com ara les Sessions Tècniques o les Trobades de Salut Pública del CSC- t'arribarà un correu electrònic informant de la suspensió de l'acte i, un cop passi la data del mateix i s'aixequin les mesures de contenció, t'enviarem un nou correu electrònic anunciant la nova data de l'acte.

  • Què faig si vull inscriure'm a una jornada, sessió tècnica, trobada de salut pública o taller del CSC?

Les places per assistir a les nostres jornades són gratuïtes i limitades per l'aforament de la sala. Així que si vols venir a un dels nostres actes pots fer la inscripció igualment i t'anirem informant per correu electrònic de quan se celebrarà finalment l'acte al qual t'hagis inscrit.