Actualitat >

Notícies

Analitzem les connexions entre la llei de contractació de sector públic i el dret de competència, els secrets empresarials i el dret laboral

El Palau Macaya de Barcelona va ser l'escenari ahir de la celebració d'una nova jornada del Servei Agregat de Contractacions Administratives del Consorci (SACAC), on van assistir un centenar de professionals per conèixer la incidència de les normatives sectorials en el dret de la contractació pública. Gema Enfedaque, secretària tècnica de la Junta Consultiva Administrativa de Contractació Pública, va exposar en cadascun dels tres blocs la posició de l'Administració, aclarint aquesta incidència en tota la llei de contractació del sector públic, vigent des de fa poc més d'un any. Junt amb Enfadaque, van participar experts com Susana Grau, cap de l'Àrea d'Instrucció d'Expedients de l'Autoritat Catalana de la Competència; Mònica López, advocada experta en propietat industrial i intel·lectual; José María del Valle, advocat expert en propietat industrial i intel·lectual; i Francesc José Maria, advocat expert en dret laboral. Ja es poden recuperar les presentacions de tots els ponents i els vídeos de la retransmissió en directe a Periscope.

En la benvinguda a l'acte, el president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Manel Ferré, va insistir en la cartera dels serveis del CSC ressaltant al SACAC com "eina de contractació eficient" i recordant l'estalvi que suposa per als centres associats. Per la seva banda, la directora del SACAC, Paula Hors, va cloure la jornada destacant que poques vegades es fan sessions tan concretes i amb un nivell tècnic tan alt en el marc de la contractació pública.