Actualitat >

Notícies

José Augusto García Navarro, nou president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia

El director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), José Augusto García Navarro, ha estat escollit nou president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG), al capdavant de la nova junta directiva que s'ha nomenat en el 61è congrés de la SEGG, celebrat del 12 al 14 de juny a Saragossa. García Navarro, especialista en Geriatria, aportarà la seva experiència en gestió de sistemes sanitaris i socials davant del repte de l'envelliment.

Respecte a la seva nova etapa a la SEGG, García Navarro ha afirmat que "el futur és la integració sanitària i social" i ha expressat que "demanarem als socis la seva col·laboració en l'àmbit en el qual tinguin més predisposició a treballar i experiència, utilitzant aquesta gran xarxa de coneixement, de manera que reverteixi en un impacte positiu per a la societat". La SEGG compta amb més de 2.500 socis i per aquesta nova legislatura, García Navarro ha apuntat que "la informació serà clau, tant els socis com el públic en general seran informats de totes les activitats que fem amb total transparència per a poder retroalimentar el sistema i millorar".

García Navarro és llicenciat en Medicina i especialista en Geriatria, té una àmplia carrera professional en la direcció i gestió sanitària. Actualment director general del CSC i president de la SEGG, García Navarro és diplomat en gestió clínica per EADA, en gestió de serveis sanitaris per ESADE i en lideratge i gestió d'equips per la Universitat de Barcelona i Programa d'Alta Direcció d'Empreses (PADE) per IESE. Abans de la seva incorporació al CSC va ser director general del Grup Sagessa entre 2011 i 2013 i anteriorment director gerent de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (2007-2011). El seu primer càrrec en alta direcció fou el 1999, quan es va posar al capdavant de l'Hospital de la Santa Creu de Tortosa com a director i fins al 2003, també va ser director d'Atenció Sociosanitària i Social del Grup Sagessa entre l'any 2000 i el 2004, i gerent de l'Àrea Operativa del Grup Sagessa de l'any 2000 al 2004.