Actualitat >

Notícies

Diego Palao, nou membre del Consell de l'associació europea de psiquiatria

El coordinador de la Comissió de Salut Mental del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i director de Salut Mental del Parc Taulí, el doctor Diego Palao, ha estat escollit membre del Board de la European Psychiatric Association (EPA), durant la celebració de l'Assemblea General que va tenir lloc en el congrés d'aquesta entitat, que es va celebrar a Varsòvia. Com a membre electe del Board, Palao ha rebut l'encàrrec directe del president de l'EPA d'implicar-se en l'organització del proper congrés que se celebrarà del 28 al 31 de Març a Madrid.
 
L'objectiu de l'EPA és la millora de la psiquiatria i l'assistència en salut mental a Europa. Amb membres individuals actius en 88 països i 44 membres de l'Associació Psiquiàtrica Nacionals que representen més de 80.000 psiquiatres europeus, fet que la converteix en la principal associació de psiquiatria a Europa. Les activitats de l'EPA s'adrecen als interessos dels psiquiatres en l'àmbit acadèmic, la recerca i la pràctica al llarg de totes les etapes del desenvolupament professional.
 
L'EPA s'ocupa de la psiquiatria i de les seves disciplines relacionades i se centra en la millora de la cura dels malalts mentals i en el desenvolupament de l'excel·lència professional. La recent incorporació dels Presidents de GAMIAN-Europe y EUFAMI, que representen pacients i cuidadors informals en el Board de la EPA, s'ha convertit en el referent més important de la Salut Mental a Europa i un interlocutor imprescindible per les institucions de la Unió Europea en polítiques de salut mental.